Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Man misshandlad av ungdomsgäng

Misshandlades med basebollträ Inget motiv till attacken känt.

Matbutik i Lindome har nu 18-årsgräns på ägg

MÅNGKULTUREN. Så kallade ”ungdomsgäng” köper stora mängder ägg och kastar dem på fordon, altaner och hus.

Morgan Johansson (S) tror klanbrottsligheten minskar innan valet 2022

MÅNGKULTUREN. Brottsligheten ökar, men Socialdemokraterna sprider redan valpropaganda inför nästa val om att det ”snart blir bättre”.

Två gängattacker mot ungdomar i Umeå under helgen

UMEÅ. I centrala Umeå attackerade stora ”ungdomsgäng” vid två tillfällen under helgen ungdomar, som misshandlades och hotades. Polisen misstänker att det är samma gäng och vill nu ha allmänhetens hjälp.

Täbyungdomar brutalt rånade med pistol och machete

INRIKES. I fredags skedde ett brutalt rån i Täby i Stockholm då flera personer rånades av ett gäng yngre svartklädda personer, utrustade med bland annat pistol och machete.

“Ungdomsgäng” sprider skräck i Lilla Edet – attackerar kvinnor med hund

”UNGDOMSGÄNG”. Ytterligare en kommun har drabbats av ett så kallat ungdomsgäng. Denna gång är det Lilla Edet som har berikats med ett gäng ”killar” som specialiserat sig på att attackera kvinnor som rastar sina hundar.

8-åriga invandrarbarn sprider skräck i Värmland – riskerar skapa “vi och dom-tänkande”

VÄRMLAND. En grupp invandrarbarn i 8-10-årsåldern misshandlar och hotar andra barn och förnedrar vuxna kvinnor i ett bostadsområde i värmländska Grums.

Våldsamt ungdomsgäng ockuperar skolgård – tvingas sätta upp stängsel 

INRIKES. På en skola i Kristianstad har personalen fått utstå både hot och våld av ett ungdomsgäng. Nu tvingas därför skolan att sätta upp stängsel runt området.

“Ungdomsgäng” attackerade räddningstjänsten med flaskor

MÅNGKULTUREN. Räddningstjänsten i Uppsala blev under natten till torsdag utsatta för en attack med glasflaskor i samband med att de åkt ut för att släcka bilbränder.

Spångas damlag utsattes för stenkastning

MÅNGKULTUREN. Spångas damlag i fotboll fick vaktas av polis under en träning efter att damerna under det förra träningspasset utsatts för stenkastning av ett ”ungdomsgäng”.

Det mångkulturella våldet har återigen drabbat brandmän

MÅNGKULTUREN. Återigen har brandmän attackerats efter att ha ryckt ut för att släcka bränder som ett så kallat ungdomsgäng orsakat.

Väktare i Ryd utsatta för stenkastning

MÅNGKULTUR. Väktare i Södra Ryd i Skövde utsattes för stenkastning både under fredagsnatten och lördagsnatten.

“Ungdomsgäng” kastade sten och glasflaskor mot polisen

MÅNGKULTUR. Ett så kallat ungdomsgäng på 15-30 personer gick till attack mot polisen med glasflaskor och stenar vid Alléskolan i Hallsberg. Elva personer har hittills gripits misstänkta för våldsamt upplopp.

Märsta drabbades av flera bilbränder under natten

BROTT. Under loppet av två timmar brann det på fem olika platser i Märsta under natten mot söndag. Det råder ännu oklarhet kring exakt hur många bilar som eldhärjades men mellan åtta och tretton bilar handlar det om.

Spårvagnsförare misshandlad av “ungdomsgäng”

BROTT. En spårvagnschaufför blev under kvällen misshandlad av ett så kallat ungdomsgäng i den invandrartäta förorten Angered utanför Göteborg.

En grupp på 20 män ofredade unga kvinnor på krog i Uppsala

BROTT. En grupp på 20 män trängde sig in på krogen Birgerjarl i Uppsala under natten till torsdag och började ofreda kvinnor inne på krogen.

Storbråk i Göteborg

INRIKES. Minst tre personer har fått föras till sjukhus efter ett storbråk under måndagskvällen i Göteborg. Mellan trettio till fyrtio ungdomar har drabbat samman och knivar har använts, uppger polisen.

Nya spännande företeelser i Ängelholm

SKÅNE. Vandalisering, raketattacker och allmänt stök. Så ser det ut på orten Ängelholm. Bakom oroligheterna ligger så kallade ”ungdomsgäng” och socialens samtal med föräldrarna har inte hjälpt.

Mångkulturellt gäng skulle leva jävel – SVT censurerar

GÖTEBORG. Kommunen har nu beslutat att stänga köpcentret Nordstan tidigare då ett så kallat ungdomsgäng planerat att smälla fyrverkerier inne i gallerian.