BROTT. En spårvagnschaufför blev under kvällen misshandlad av ett så kallat ungdomsgäng i den invandrartäta förorten Angered utanför Göteborg.

Vid 16-tiden under lördagseftermiddagen fick polisen in ett larm om en misshandel i den invandrartäta förorten Angered utanför Göteborg.

Vi har ett ärende uppe i Angereds centrum. Vi får ett larm om en spårvagnschaufför som har blivit misshandlad av ett gäng ungdomar. Vi har en pågående polisinsats där, säger Thomas Gorner, vakthavande befäl på polisen i region Väst.

En kvinna som befann sig på platsen ska ha försökt att avstyra misshandeln och det råder oklarhet kring ifall även hon ska ha misshandlats av “ungdomsgänget”. En ambulans fick kallas till platsen för att ta hand om den skadade chauffören men det finns inga uppgifter på hur pass allvarligt skadad han blivit.

Alla spårvagnar mellan Gamlestan och Angereds centrum stoppas efter det inträffade men uppges vara igång igen under kvällen. Polisen söker för tillfället efter gärningsmännen med bland annat hundpatrull.

Källa:
Spårvagnsförare har misshandlats av gäng


  • Publicerad:
    2017-03-04 20:00