Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Norge stoppar utvisningar till Afghanistan

MASSINVANDRINGEN. Norge följer Sverige och Finlands exempel – stoppar alla utvisningar till Afghanistan.

Bidens USA: Dömda “papperslösa” brottslingar släpps innan avtjänat straff – får inte utvisas

USA. Joe Bidens akt ”Fristadsland” åberopas när dömda brottslingar som är ”ej dokumenterade migranter” släpps ut ur fängelser innan avtjänat straff – och in i det amerikanska samhället.

Rasfrämlingar vägrar covid-test för att slippa utvisning

FRÄMLINGSINVASIONEN. Afghaner har satt i system att vägra låta coronatesta sig vilket gör att Afghanistan inte tar emot sina landsmän som skulle ha skickats hem.

Ung nationell ska utvisas – påstått hot mot rikets säkerhet

ÅSIKTSFÖRTRYCK. En nationalist i Sverige har fått besked att han ska utvisas från landet, då Säkerhetspolisen anser honom vara ett hot mot rikets säkerhet.

Utvisningsdömda kan stoppa utvisningen om de inte vill åka hem

INRIKES. Utvisningsdömda och illegala invandrare kan stoppa sin utvisning om de inte vill åka hem till sitt eget land. Många länder tar inte emot sina landsmän om de inte återvänder frivilligt.

Coronakrisen hindrar utvisningar

MÅNGKULTUREN. Så kallade flyktingar hungerstrejkar i Åstorp i protest mot ovissheten med coronakrisen.

Våldtog döende kvinna – var utvisningsdömd

DET MÅNGKULTURELLA VÅLDET. I Sverige finns hundratals personer på fri fot som egentligen borde utvisats. De kan genom upprepade överklaganden till Migrationsverket och domstolar hålla sig kvar i landet, och begå nya brott.

1,9 miljoner förlorar indiskt medborgarskap i utrensningar av ”termiter”

UTRIKES. Indiens inrikesminister vill dra in medborgarskapet för cirka 1,9 miljoner ”utländska infiltratörer” och kasta ut dem ur landet.

Hovrätten sänker straffen för tre rasfrämlingar som dömts för gruppvåldtäkt

BROTT. De tre afrikanska män som dömdes i tingsrätten för att ha gruppvåldtagit och rånat en kvinna på Södermalm i Stockholm i vintras får nu sina straff sänkta av hovrätten.

Flyktingbarnet: “Om hon inte ville bli gruppvåldtagen så borde hon flytt via brandstegen!”

MÅNGKULTUREN. En sjuttonårig flicka gruppvåldtogs i december 2018 under brutala former av två ”ensamkommande” så kallade ”flyktingbarn”. De tvingade henne att först dricka stora mängder sprit innan de turades om att under skratt och glada rop våldta henne. De båda ”ensamkommande flyktingbarnen” har nu av Svea hovrätt dömts till utvisning till arabvärlden.

Terrormisstänkta imamer utvisas från Sverige

INRIKES. Två imamer som nyligen omhändertogs av Säpo då de ansågs utgöra en akut hot mot rikets säkerhets utvisas nu.

HD-beslut hindrar utvisning av våldtäktsman

INRIKES. Enligt en dom från Högsta domstolen får man inte utvisa kriminella invandrare som vistats i Sverige mer än några år.

Mohammed Hassan döms för sexattack på 9-åring: “Jag letade efter en tjej att våldta”

MALMÖ. Efter en brottsturné i Norrland där Mohammed Hassan attackerade och stal av svenskar återvände han till Malmö – där han våldtog en 9-årig flicka i ett soprum. Nu döms den 30-årige araben till sex års fängelse och utvisning i femton år. Uppdaterad

Batikhäxor bröt ut i lovsång under bisarrt sektmöte

STOCKHOLM. Nordfront var på plats när batikhäxor höll ett sektmöte till förmån för sina afghanska ”pojkar”. Spektaklet bjöd bland annat på en bisarr lovsång, som verkade sätta hela samlingen i trans.