KULTURMARXISM. Kampen mot naturen fortsätter. Transexuelle Trevor MacDonald bytte kön från kvinna till man och anser sig var homosexuell och har fått två söner med sin partner, som naturligtvis ammas. VARNING FÖR ONATURLIG BILD.

homoamning

Transexuelle Trevor MacDonald, 31 år, påbörjade processen med att byta kön från kvinna till man i 20-årsåldern. Hon ändrade namn, började ta testosteron, odlade skägg och genomgick en bröstreduktion.

MacDonald, som anser sig vara homosexuell, bor tillsammans med sin manliga partner i Manitoba. Då paret senare ville bilda familj funderade de först på att adoptera men bestämde sig till slut för att få barn på det vanliga sättet, då detta var möjligt eftersom Trevor inte hade genomgått ett kirurgiskt könsbyte.

Till tidningen The Guardian säger Trevor att hon under hela graviditeten presenterade sig och klädde sig som en man och hade skägg. Hon säger att hon blev upprörd när folk påstod att hon var en kvinna eftersom hon kunde få barn då hon anser att få barn inte har något med kön att göra.

Till Trevors stora lycka kunde hon, trots bröstoperation och testosteronbehandling, amma sina två söner, som nu är 18 och fem månader gamla. Trevor kompenserar också med att köpa bröstmjölk från andra familjer.

Trevor förklarar att hon under en period var rädd för att amning skulle leda till att hon skulle känna sig om en kvinna.

— Jag var rädd för att amning skulle kännas könsbetingat. Jag tänkte ’klarar jag detta eller kommer jag att erfara köndysfori’?

Trevor säger att hon lyckades komma över det stadiet och att hon nu är ett stort fan av amning. Ett annat problem som dock dök upp var den välkända toalettproblematiken som kan uppstå när man byter kön. Eftersom Trevor anser sig vara man vill hon att det ska vara naturligt att amma sina söner på herrtoaletten. Hon blev därför en ivrig förkämpe för könsneutrala toaletter.

Trevor driver också en blogg där hon kämpar för transexuellas rättigheter i USA och hon hoppas på att hennes historia kan leda till att det blir lättare för fler transexuella personer att bli föräldrar och att dessa kan komma att amma sina barn.

Källor:
Transseksuell tobarns-«far» ammer sine sønner
Breastfeeding as a trans dad: ‘A baby doesn’t know what your pronouns are’


  • Publicerad:
    2016-07-01 09:45