TYSKLAND. 335 attacker på 238 dagar lyder resultatet efter att tyskar som tröttnat på mångkulturen tagit saken i egna händer.

Moskébranden i Eskilstuna.

Tyskar som inte vill ha en massiv invandring till sitt land har attackerat så kallade flyktingboenden och det har skett 335 attacker under de 238 dagarna mellan den första januari och den 27 augusti. Det blir i runda slängar 1,4 attacker per dag, mestadels mordbränder.

Statistiken är framtagen av landets kriminalpolis och man låter meddela att antalet attacker mot boenden har fördubblats sedan samma tid förra året. Enligt rapporten som släppts av myndigheten så är det totala antalet attacker mot asylboenden under året fram tills idag hela 500 stycken. Vidare menar man att attackerna inte följer tidigare mönster och inte kan kopplas till tidigare gärningsmän ”på högerkanten”.

Bland de senaste attackerna nämner man en incident i Dresden där ett tjugotal tyskar kastade pyroteknik på ett tältläger. När en ensam polisbil anlände för att beskydda främlingarna fick man rutan inslagen och poliserna tvingades att fly platsen.

Bland de som gripits misstänkta för attacker på boenden uppges två tredjedelar inte ha några tidigare domar på sig vilket indikerar att det troligtvis rör sig om ”vanliga” tyskar som nu radikaliserats.

Källa:
335 Attacks in 238 Days on Nonwhite Invader Centers in Germany, Reports Police


  • Publicerad:
    2015-10-12 18:40