TYSKLAND. I en TV-intervju med tysk media säger den tyske polischefen Rainer Wendt att helvetet har brutit lös i de tyska asylförläggningarna. Asylförläggningarna präglas enligt polischefen bland annat av våldtäkter på barn och kvinnor, våldshandlingar samt religiösa konflikter.

Det är i en TV-intervju med tysk media som den tyske polischefen Rainer Wendt uppger att ”helvetet har brutit lös” på de tyska asylförläggningarna runt om i landet. Enligt polischefen präglas asylförläggningarna bland annat av våldtäkter, misshandel och konflikter mellan ”religiösa fanatiker”.

Polischef Wendt säger att det hela har pågått under en längre tid och inte bara under de senaste månaderna. Den ”helvetiska” situationen började redan för ett år sedan. Att de tyska myndigheterna inte sett varningstecknen tidigare och gjort något åt saken redan då förstår sig Wendt inte på.

— Saker och ting måste alltid gå rent åt skogen innan de lyckas göra något alls åt saken, säger polischef Wendt om de tyska politikerna.

Vidare säger han att de så kallade ”flyktingarna” kan göra vad som helst utan att riskera att bli deporterade från landet. Wendt menar att asylsökarna är medvetna om Tysklands svaga asyllagar och att de utnyttjar dem till fullo.

Se intervjun här:


  • Publicerad:
    2015-10-15 19:15