VECKANS FRÅGA. En majoritet av Nordfronts läsare ser det våld och den otrygghet som drabbar svenskarna som det värsta med massinvandringen.

veckans-fråga-värst-massinvandringenEnligt FN:s folkmordskonvention sker just nu ett folkmord på svenska folket då FN bland annat definierar folkmord som ”att uppsåtligen påtvinga gruppen levnadsvillkor, som äro avsedda att medföra dess fysiska undergång helt eller delvis”. Det rådande folkutbytet är den största anledningen till att Nordiska motståndsrörelsen bekämpar ”mångkultur”, massinvandring och tvångsintegration.

Nordfront ville i denna veckas fråga däremot veta vilken underordnad fråga som är värst med massinvandringen och ställde frågan utan att ha med det rådande folkmordet som ett svarsalternativ.

Det visade sig att en absolut majoritet, hela 54 procent, anser att det mångkulturella våldet och otryggheten är det värsta med massinvandringen. På andra plats kom alternativet om att svensk kultur förstörs och åsidosätts. Intressant nog är det bara 11 procent som röstat på de mer ekonomiska alternativen. Om frågan hade ställts för tio år sedan skulle detta alternativ förmodligen fått betydligt fler röster.

I kommentarsfältet var det flera som uttryckte oro över det importerade främlingsvåldet och att det ska drabba ens nära och kära. Vörtis skriver i kommentarerna:

Ja, förutom folkutbytet i sig – så är det otryggheten och våldet. För min egen säkerhet är jag inte så himla bekymrad, jag dör hellre i strid än sotdöden – men jag har en dotter.

Daniel är inne på samma spår:

Det allra värsta är den värld mina barn kommer att få växa upp i. En värld präglad av våld, våldtäkter, rasupplopp och inbördeskrig. Jag ber till gudarna att mina barn skall hinna bli tonåringar i alla fall innan allt bråkar samman. Då har de åtminstone en chans att klara sig själva och kunna göra motstånd.

Gällande kulturmordet skriver signaturen Kulturkamp följande:

Det värsta är att kulturen bekämpas av kulturmarxister, den amerikanska (judiska) kulturimperialismen och genom att främmande människor för in sina främmande seder, musik, uttryck m.m. Allt detta är ”mångkultur”. Kulturmordet är egentligen besläktat med folkmordet eftersom kultur är kommen till största delen ur rasen. ”Mångkulturens” syfte är göra oss kulturlösa vilket är detsamma som att splittra vårt folk och göra oss svagare och viljelösa (”toleranta”) så att vi ska acceptera folkmordet.

Nordiska motståndsrörelsen har på senare tid agerat för att försvara folkkamrater som utsätts för mångkulturellt våld. Trygghetsvärdar i näste 2 försvarade unga svenska kvinnors rätt att bada utan att bli utsatta för sexövergrepp av främlingar och gatupatrullering har skett på flera platser i Sverige. Senast i lördags natt nattvandrade aktivister från näste 4 i Östersund där sexuella övergrepp blivit ett stort problem sedan en stor mängd asylanter kommit dit.

Veckans fråga är nu borttagen. En ny fråga kommer upp under kvällen.

Veckans fråga

Varje måndag lägger Nordfront upp en ny omröstning (kvällstid) och sammanfattar den gamla (morgon). Har du förslag på frågor som skulle passa som ”Veckans fråga”? Kontakta då redaktionen@nordfront.se.


  • Publicerad:
    2016-03-14 11:30