VECKANS FRÅGA. Nordfronts läsare är vaccinerade mot skuldkomplex och indoktrinering.

veckans-fråga-koncentrationsläger74 procent av Nordfronts läsare har svarat att de inte tror på ”förintelsen”. Nästan var fjärde av dessa (23 procent) har varit i ett koncentrationsläger och borde således ha varit ”vaccinerade” mot ”ondska”. Sammanlagt har 21 procent av Nordfronts läsare varit i ett koncentrationsläger. Två tredjedelar av dessa tror inte på förintelsemyterna.

Nordfronts läsare är vetgiriga och inte rädda för andra åsikter. Hälften av de icke-troende som besökt ett koncentrationsläger har nämligen gjort det på eget bevåg och inte tvingats dit genom skolan. Hur många av de förintelsetroende har någonsin läst en revisionistisk bok?

Siffran 74 procent är högre än det globala snittet där 67 procent av världens människor ifrågasätter förintelsemyterna enligt judisk makt-organisationen Anti-Defamation Leaugue.

I Västeuropa, där indoktrineringen är starkare, är det 23 procent som ifrågasätter myterna enligt ADL. Att siffran är lägre i Västeuropa kan även bero på att ”förintelseförnekelse” är farligt och kan ge höga fängelsestraff i ett dussintal europeiska länder – något som exempelvis drabbade den franske professorn Vincent Reynouard som förra året fick två års fängelse för ”brott mot mänskligheten” eftersom han kallat skolresorna till koncentrationslägren för hjärntvätt och propaganda.

Två av tre ifrågasätter förintelsemyterna. Källa: ADL.org

Två av tre ifrågasätter förintelsemyterna. Källa: ADL.org

Veckans fråga är nu borttagen. En ny fråga kommer upp under kvällen.

Veckans fråga

Varje måndag lägger Nordfront upp en ny omröstning (kvällstid) och sammanfattar den gamla (morgon). Har du förslag på frågor som skulle passa som ”Veckans fråga”? Kontakta då redaktionen@nordfront.se.


  • Publicerad:
    2016-02-15 06:40