Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Försökte avyttra ”Auschwitz tatuerings-kit” tillverkat efter kriget

”Bör hamna i rätt händer” Typen brukad för boskapsmärkning 1912-87.

Auschwitzmuseet vädjar om mer bidrag

FÖRINTELSEINDUSTRIN. Ledningen för Auschwitzmuseet i Polen vädjar om bidrag efter att ha hållit stängt under två månader på grund av coronapandemin.

Krematorium bekräftar: “Förintelsens” matematik går inte ihop!

”FÖRINTELSEN”. Med toppmodern teknik klarar ett svenskt krematorium att kremera åtta kroppar per dygn och ugn. Detta bekräftades när krematoriet Lilla aska griftegård intervjuades av Coronabunkern under tisdagen.

Agge reser till Auschwitz

FÖRINTELSEINDUSTRIN. Historiekorrigeraren Carolyn Yeager skriver om Angela Merkels vikande stöd och om Polens i särklass största turistattraktion: Arbetslägermuseet i Auschwitz.

Trailer: Eklund och Holmqvist i Auschwitz

TRAILER. Robert Eklund och Simon Holmqvist var nyligen i Polen och besökte då centrumet för hela den vita världens självhat. Se trailern för en kommande dokumentär om Auschwitz 1 och Auschwitz II Birkenau.

Polska nationalister demonstrerade i Auschwitz på “förintelsedagen”

ANTISEMITISM. Nationalister i Polen som demonstrerade i Auschwitz kräver att landet befrias från den judiska makten.

Auschwitz, Tjernobyl och svartmetall i Ukraina

RESEREPORTAGE. David Nilsson skriver i en reseskildring om hur han tillsammans med kamrater från Näste 6 besökte alltifrån påstådda dödsläger i Polen till nationalsocialistiska black metal-konserter i Ukraina.

Moderaterna kräver statliga anslag för skolresor till Auschwitz för alla unga

FÖRINTELSEKULTEN. I en motion till riksdagen kräver Moderaterna att staten anslår pengar till skolresor för alla unga till koncentrationsläger som Auschwitz.  

Fotbollsfans följde inte värdegrunden – skickas till Auschwitz

TOLERANSPROJEKT. Chelseafans som inte följer den projudiska och antivita värdegrunden kommer att skickas till Auschwitz.

Skövde – för dyrt med indoktrineringsresor till Auschwitz

“FÖRINTELSEN”. Kommunfullmäktige i Skövde klubbade igenom att det blir inga  indoktrineringsresor till koncentrationslägret Auschwitz för Skövdes niondeklassare.

Virutal reality modell över “förintelseläger” ska hjälpa till att åtala åldringar

TYSKLAND. Tyska myndigheters kampanj för att döma åldringar för brott i samband med den så kallade ”förintelsen” fortsätter. Senaste uppfinningen är en Virtual reality-modell över ”dödslägret” Auschwitz som ska hjälpa åklagare att ”bevisa” att de åtalade omöjligt kan ha missat ett pågående massmord.

Påven besöker det påstådda “förintelselägret” Auschwitz-Birkenau

”FÖRINTELSEN”. Påven visar sin hängivelse inför den påstådda ”förintelsen” och ska likt sina föregångare besöka krigslägret Auschwitz-Birkenau under sin femdagars-resa i Polen. Påven talade också nyligen om att alla katoliker måste öppna sina hjärtan för de anstormande så kallade flyktingarna.

Ännu en “överlevare” avslöjad som lögnare

FÖRINTELSEN. Den 90-årige ”överlevaren” Joseph Hirt har under flera år rest runt bland skolor och berättat sagor om Tredje riket. Nu har han avslöjats som lögnare.

Undersökning: Tre av fyra tror inte på “förintelsen”

INDOKTRINERING. Har du åkt till något ”förintelseläger” och är du vaccinerad mot ”ondskans krafter”?

Sverigedemokraterna sponsrar klassresa till Auschwitz

“FÖRINTELSEN”. Att svenska skolungdomar tvingas arbeta ihop pengar till propagandaresor till Auschwitz och andra platser förknippade med den så kallade “förintelsen” är inget nytt. Nu har turen kommit elever i klass 8 och 9 på Arenaskolan i Timrå. Detta tycker tydligen Sverigedemokraternas lokalavdelning i Timrå är en så bra ide att man nu lovar att sponsra resan med minst 10.000 kronor.

Judisk “överlevare”: “Vi vågar inte längre tala om ras och religion”

UTRIKES. Den judiske ”förintelseöverlevaren” och nobelpristagaren Imre Kertész menar att sedan Hitler besegrades 1945 så vågar Europa inte längre tala om vikten av ras och religion. Samtidigt fördömer han folkutbytet på Europas folk. Detta skriver han i sin bok ”Den sista tillflykten”.

94-åring döms till fängelse för medhjälp till “Förintelsen”

TYSKLAND. En 94-årig lägervakt, som bokförde värdesaker i Auschwitz under Andra världskriget, har nu dömts till fängelse för medhjälp till mord.

Britter gripna i Auschwitz – riskerar tio års fängelse

POLEN. Två britter som besökte det före detta koncentrationslägret i Auschwitz har gripits efter att ha grävt efter föremål på området, nu riskerar de otroligt hårda straff.

“Förintelseförnekare” döms till avprogrammering

UNGERN. En domstol i Ungern har dömt en 33-årig, som kallat ”förintelsen” för en sagoberättelse, till hjärntvätt och avprogrammering. Mannen måste besöka ett koncentrationsläger och läsa en välkänd förintelsebok inom en viss tidsperiod.