12 NOVEMBER. Här följer samlingsplats och tid för demonstrationen i Stockholm som går under parollen ”Stoppa främlingsinvasionen!”

banner460

Samling sker klockan 11:00 i Kungsträdgården (i nordöstra hörnet av parken i slutet av Kungsträdgårdsgatan). Det blir alltså INTE någon samling vid Norrmalmstorg som ansökan först angav. Marschen, som enligt Nordfronts undersökning kommer bli den största på många år, går sedan en dryg kilometer med slutdestination Mynttorget, ett stenkast från Riksdagshuset.

Väl där kommer anförande att hållas av åtta olika talare och dessutom blir det eventuellt debatt (om någon vågar ställa upp) och kanske ytterligare någon överraskning. Det kommer alltså att bli en ganska lång stund utomhus och därför uppmanar vi alla deltagare att ha koll på vädret och klä sig efter det.

Ni som färdas med bil bör tänka på att vara ute i god tid och ha i åtanke att det är svårt att hitta parkeringsplatser runt samlingsplatsen och innerstaden varvid den sista biten fram till Kungsträdgården bör planeras att ske kollektivt eller till fots.

Mer information så som frågor och svar, samåkningsmöjligheter med Motståndsrörelsens nästen m.m. finner ni på kampanjsidan 12november.se.


  • Publicerad:
    2016-10-26 18:39