MEDIA. Jurist skrev privat om muslimer och judisk makt på Flashback. Nu hängs hans ut av Aftonbladet.

Skärmdump från Aftonbladet.se.

Skärmdump från Aftonbladet.se.

Aftonbladet inledde igår ett nytt drev mot ”hatare” och  avslöjade samtidigt att tidningen nu har tillgång till Flashbacks databas genom samarbete med den kriminella Researchgruppen (för detta AFA Doku).

Drevet inleddes mot en läkare som inte hängdes ut eftersom han i en anonymiserad intervju var ”mycket ångerfull” över de ”fruktansvärda saker” han skrivit. Juristen som Aftonbladet varit i kontakt med hade istället svarat ”inga kommentarer” på Aftonbladets frågor – därför ska han straffas och hängas ut med namn och bild.

Juristen Joel Ankar arbetar enligt Aftonbladet i Bryssel som medarbetare till EU-parlamentarikern Kristina Winberg (SD). På sin lediga tid har han åsikter om invandringen som han uttrycker på forumet Flashback. Detta enligt Aftonbladet, som dock inte fått bekräftat att den uthängde Joel Ankar och Flashback-skribenten är samma person.

Den skribent på Flashback som Aftonbladet kopplar till juristen skriver i en tråd om så kallade home invasions, ”ett av mångkulturens adelsmärken”, som nu börjar komma till Sverige. Fenomenet som redan är etablerat i USA och nästan enbart drabbar vita (av icke-vita) används där som argument för  rätten att försvara sina hem med skjutvapen, varpå skribenten frågar sig:

”Eftersom svensk polis verkar stå handfallen inför den eskalerande och allt mer brutala invandrarbrottsligheten kanske det är dags att vanliga svenskar tillåts skaffa skjutvapen?”

Att få försvara sig från att bli våldtagen eller mördad i sitt hem (som den aktuella tråden handlar om) är dock enligt Aftonbladet detsamma som att ”sprida hat” om man pekar ut den grupp som oftast är förövare. Skribenten kritiserar även islam och uttalar sig negativt om juden Jerzy Sarnecki.

Aftonbladet försöker även på ett mycket fult sätt utmåla juristen som kvinnomisshandlare genom att citera ett stycke där han förklarar att han tror sig kunna förstå mekanismerna bakom sådana om misshandlar kvinnor. När Nordfront går igenom tråden finner vi att Aftonbladet utelämnar information som att ”jag försvarar inte beteendet” och att han ”i min stora, helsvenska umgängeskrets inte känner någon man som slår sin dam, däremot så drar sig ingen för att skälla ut sin kvinna på skarpen om hon beter sig omoget, gnälligt, självömkande och drygt”.

Källa:
Jobbar för EU på dagarna – sprider hat på kvällarna


  • Publicerad:
    2015-02-10 09:30