Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Ännu en ung flicka våldtagen i Östersund

Av Redaktionen, 2017-07-17
redaktionen@nordfront.se

BROTT. Ännu en ung flicka har utsatts för en överfallsvåldtäkt i Östersund och allt tyder på att det är samma mörkhyade gärningsman som ligger bakom båda våldtäkterna. 

Vy över Östersund.

Nordfront skrev under gårdagen om att en ung flicka född 1999 utsatts för en överfallsvåldtäkt på en innergård på Köpmangatan i Östersund under natten mot söndagen.

Under natten mot måndagen har ännu en ung flicka född 1996 utsatts för en överfallsvåldtäkt på Storgatan i samma stad och först nu väljer polisen att gå ut med ett signalement på vad som förmodas vara samma våldtäktsman.

Vid den första överfallsvåldtäkten har det handlat om en mörkhyad man mellan cirka 30-40 år, med svarta ögon iklädd militärgröna byxor samt en vit tröja. Vid den andra våldtäkten handlar det också om en mörkhyad man i 30-årsåldern.

Teknisk brottsplatsundersökning har genomförts på båda brottsplatserna och just nu håller polisen på att samla in vittnesuppgifter.

I Östersund har man tagit emot en hel del rasfrämlingar under de senaste åren vilket fått till följd att många kvinnor överfallits av inkräktarna vid flera tillfällen. Under förra året när det var som värst uppmanade även polisen stadens kvinnor att inte vistas ute ensamma på kvällarna.

Källa:
2017-07-17 16:47, Våldtäkt, Östersund


  • Publicerad:
    2017-07-17 21:30