Fredagen den tolfte augusti genomförde Kampgrupp 202 en sprayaktion riktad mot flertalet sponsorer till homolobbyns jippo ”Pride Varberg”.

Med åren har homolobbyns ”Pride”-jippon kommit att söka sig till allt fler städer – även Varberg. Hela syftet med dessa jippon är att genom ständiga övertramp förskjuta gränsen för hur mycket perversion människor kan mottaga utan att göra aktivt motstånd. Det officiella syftet är att främja ”utsatta grupper”, som är så utsatta att de inte får kritiseras utan att dömas för ”hets mot folkgrupp”. Att dylika sjuka tillställningar gynnar allehanda sexuellt avvikande råder inget tvivel om, men den största effekten av tillställningar likt dessa är att ytterligare bryta ner ett folk som redan är försvagat av massinvandring, pacifism o.s.v. Det gynnar med andra ord den härskande skara som önskar ha en lättstyrd massa av sexuellt förvirrade individer.

Bland sponsorerna till homolobbyns jippo i Varberg står bland annat självaste Varbergs kommun, men även den kommunistiska miljonären Lasse Diding, som gjort sig känd som Lenin-fantast och ägare av ”Väsktanten”.

För att markera för dessa folkförrädare valde Kampgrupp 202 att genomföra en sprayaktion som i all sin tydlighet inte borde gå att missförstå: krossa homolobbyn! Bland de valda platserna för budskapet fanns kommunhuset, den mur som omgärdar Didings flådiga villa samt många av de elskåp som finns inne i centrala Varberg.

Är du intresserad av att faktiskt agera? Ansök till Nordiska motståndsrörelsen redan idag!

DSCF2006DSCF2008DSCF2009


  • Publicerad:
    2016-08-17 12:00