Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Asylsökare i Tyskland machetemördade gravid kvinna och skadade två personer!

Av Redaktionen, 2016-07-24
redaktionen@nordfront.se

TYSKLAND. En 21-årig asylsökare ska ha huggit ihjäl en gravid kvinna i Tyskland och skadat två personer innan en bilist körde på honom och förhindrade invandraren från att angripa fler människor.

macheteman

Bild på den gripne mannen.

Attacken ägde rum runt femtiden idag i staden Reutlingen, söder om Stuttgart i södra Tyskland.

— Gärningsmannen var helt galen, han sprang med sin machete även bakom en polisbil, uppger ett vittne.

Mannen, som har pekats ut som en 21-årig asylsökare och påstås ha invandrat till Tyskland från Syrien, hann hugga ner en kvinna som nu är död och såra två andra människor innan han stoppades. Våldsdådet avbröts av en handlingskraftig bilist som körde på gärningsmannen som därefter blev liggande på marken och kunde gripas av polis.

Förövaren verkar inte ha ådragit sig livshotande skador i samband med gripandet men motivet ska ännu inte vara känt. Polisen har dock sagt att mannen verkar ha agerat på egen hand och ännu har inga uppgifter om ideologiska eller religiösa motiv framkommit, vilket innebär att det skulle kunna vara ett vansinnesdåd. Uppgifter i olika medier gör också gällande att mannen var ”känd” av polisen.

Enligt uppgifter ska kvinnan som dog ha varit gravid.

Uppdatering: Vissa medier har gjort gällande att den gravida kvinnan som dog ska ha haft ett förhållande med mannen som mördade henne, vilket antyder ett personligt och opolitiskt motiv till dådet. Kvinnan sägs också vara en polska. Nya uppgifter säger dock att gärningmannen och den mördade kvinnan var tidigare arbetskollegor, alltså inte par. Nordfront återkommer när dessa detaljer är utredda.

 

En blodig månad
Dagens dåd är det senaste i en lång rad av högprofilerade mångkulturella massvåldsdåd som inträffat i Europa under sommaren 2016. För bara två dagar sedan gick iraniern Ali Sonboly till attack i München och mördade nio personer och skadade ett tjugotal innan han sköt ihjäl sig själv.

I tisdags blev en fransk kvinna och hennes tre små döttrar allvarligt skadade när en marockan som tyckte att kvinnorna var för lättklädda oprovocerat gick till attack och knivhögg dem. Tidigare denna vecka, i måndags, gick en ung rasfrämling till attack mot tyska tågresenärer med en yxa och skadade ett stort antal människor.

För lite mer än en vecka sedan mördade en annan rasfrämling på egen hand ett 80-tal personer i Frankrike när han i samband med Frankrikes nationaldag körde in på en gångväg och medvetet körde över människor med en lastbil.

När den franske premiärministern Manuel Valls efter terrordådet i Frankrike sa att fransmännen får lära sig att leva med terrorism blev han utbuad. Den senaste veckan verkar dock peka på att de europeiska folken tillfälligt kommer tvingas leva under konstant hot om våld tills dess att mångkulturen i Europa har avvecklats.

Källa:
Man dödade kvinna med machete


  • Publicerad:
    2016-07-24 22:30