CENSUR. Efter terrordådet i Frankrike så har InfoWars.com som drivs av Alex Jones upptäckt att Facebook censurerar vissa kombinationer av ord från att användas som videotaggar.

Efter terrordådet i Frankrike utförd av tunisiern Mohamed Lahouaiej Bouhlel som skördade över 80 människoliv, varav många barn, så har Alex Jones ägda InfoWars.com upptäckt att Facebook censurerar vissa kombinationer av begrepp från att kunna användas som videotaggar i samband med uppladdning av videoklipp.

juden zuck

Juden Mark Zuckerberg grundade och äger den sociala media-giganten Facebook.

Darrin McBreen berättar att i samband med att InfoWars försökte ladda upp ett videoklipp på Donald Trump när han innan det senaste terrordådet i Frankrike varnar omvärlden för kommande terrordåd, så försökte de använda sig av videotaggen ”Radical muslim terrorist”, men misslyckas.

Under videons gång så kan man se hur en av journalisterna från InfoWars förgäves försöker använda sig av taggen ”terrorist” genom att upprepade gånger trycka på tangentknappen Enter efter att ha skrivit ”terrorist”, men inte ens det fungerar eftersom Facebook endast tillåter användarna att välja mellan förutbestämda taggar, bland vilka den enda som innehåller ”muslim” och ”terrorist” är: ”Muslims Are Not Terrorists”.

Det avslöjades i september förra året att Mark Zuckerberg tar emot order från Angela Merkel om att ta bort ”hat” och ”rasism” från Facebook.

Källor:
Facebook Caught Censoring Words ”Islamic Terror” During Nice Attack
Fick Zuckerberg att agera – rasism tas bort från Facebook


  • Publicerad:
    2016-07-15 23:55