Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Bulletin värvar Hanif Bali och Alexander Bard

Av Redaktionen, 2021-04-21
redaktionen@nordfront.se

MEDIA. Dokusåpan Bulletin fortsätter.

Efter att Bulletin drabbades av interna konflikter för en kort tid sedan tycks tidningens politiska inriktning kommit att ändras fram och tillbaka. När Bulletin rekryterade den Soros-allierade halvjuden och globalisten Andrew Rosenthal som ny chefredaktör, tycktes tidningen ta en mer liberal hållning. Nu rekryterar man personer som gjort sig kända för att vara mer konservativa och som i viss mån även utmanat globalisterna.

Det är Expressen som skriver att Bulletin nu rekryterar Hanif Bali (M), Jan Emanuel Johansson (S) och Alexander Bard. Samtidigt blir prästen Annika Borg, som under flera år verkat som borgerlig ledarskribent och debattör i en rad olika tidningar, ny politisk chefredaktör för Bulletin.

Även om Annika Borg förmodligen skulle ses som allt för konservativ för Rosenthals smak, kan den senare glädja sig åt att Annika Borg använt sin position inom kyrkan för att bekämpa ”Israelhatet”, försvara Israels övergrepp på palestinierna samt påvisa hur illa den egna kristna gruppen behandlat judarna genom historien. Borgs ställningstaganden för den judiska gruppen har lett till att hon prisats av Samfundet Sverige-Israel vid två tillfällen.

Alexander Bard satt tidigare i juryn för programmet Talang, men blev sparkad när han i ett Twitterinlägg kritiserade den antivita rörelsen ”Black Lives Matter”, BLM. Bard var vid tidpunkten även medlem i Liberalerna. Intressant nog har den nye chefredaktören Rosenthal skrivit på Twitter att de som överdriver hotet från bland annat grupper som Black Lives Matter är att betrakta som ”fascister”.

Hur dessa olika intressen ska kunna samverka återstår att se. I ett uttalande från Hanif Bali kommer han själv och Jan Emanuel Johansson i alla fall mest ägna sig åt att göra ett motorprogram.

 


  • Publicerad:
    2021-04-21 09:50