JUDISK MAKT. Mäktiga judar förvandlar USA alltmer till en lydstat åt Israel. Nu drabbar deras antiamerikanska lagstiftning vanliga arbetare på individnivå.

Som Nordfront tidigare rapporterat, har 26 stater i USA infört lojalitetslagar för Israels skull och i 13 stater förväntas sådana lagar snart antas.

Lojalitetslagarna går ut på att förbjuda bojkotter av israeliska varor och tjänster. Myndigheter bojkottar amerikanska underleverantörer som bojkottar Israel.

På individnivå innebär lagarna att man förbinder sig att inte bojkotta Israel eller stödja personer eller organisationer som bojkottar Israel. Vägran att skriva på sådana kontrakt kan medföra att man förlorar jobbet, vägras anställning eller att inga försäkringsersättningar utgår vid skadetillfällen. Det senare förekom efter att människor drabbats av orkanen Harveys framfart.

Lojalitetslagarna sprids över världen där judisk makt är framträdande och på viktiga marknader. Bland annat Storbritannien är drabbat, ett land där judisk makt har rått i århundraden.


Röda stater har trohetslagar gentemot Israel; mörkblå får det snart.

Den före detta New York Times-journalisten Chris Hedges, numera korrespondent för RT America, säger i sitt tv-program On Contact att BDS-rörelsen – som är en fredlig internationell bojkottrörelse för att förmå Israel att upphöra med sitt långvariga krig mot främst Palestina men även andra länder – inte har varit särskilt framgångsrik i att uppnå verkliga politiska resultat. Däremot har rörelsen varit mycket framgångsrik i att förändra människors uppfattning om Israel, och fått folk överallt att inse landet Israels sanna natur, säger han.

På grund av folks ökade medvetenhet om den judiska statens terrorpolitik, har judiska lobbygrupper tagit fram nya antibojkottlagar i USA som nu sprider sig som en löpeld över USA:s delstater.

Hedges pekar ut Sheldon Adelson, Donald Trumps enskilt störste politiske finansiär, som en tung spelare i den rika judiska maktens formande av lagar som tvingar amerikanerna till underkastelse av judarnas profithunger.

— Israel kan inte längre kontrollera narrativet om sitt land, eller gömma landets brutala apartheidpolitik, säger Hedges och fortsätter:

— Därför har den judiska makten format en bisarr allians med den kristna högern inom vilken det annars finns en hård kärna av antisemitism. De har omdefinierat antisemitismen. De struntar helt i hur judar behandlas, eller om de kritiserar judar fast de har en jude till granne. Vågen av proisraelisk lagstiftning är en del av denna process.

— De är desperata att krossa en rörelse som effektivt höjer folks medvetenhet, vilket skrämmer dem.

RT och Chris Hedges anser att dessa lagar bryter mot USA:s konstitution och att det är ”märkligt” att amerikanska medborgare med hot om bestraffningar måste skriva på lojalitetsförklaringar – inte gentemot den egna staten eller federationen USA, utan gentemot en främmande stat, Israel.

— Det är skrämmande antiamerikanskt, kommenterar RT Americas tv-värd Richard Sanchez.

Källa:
YouTube/RT America


  • Publicerad:
    2018-12-21 20:00