EUROPA Irländaren och den tidigare UFC-mästaren Conor McGregor gick förra veckan på Twitter ut och antydde att han vill att Irland lämnar EU. MMA-stjärnan kritiserade också att vissa länder nu börjat införa tvångsvaccinering.

Conor McGregor har vid flera tillfällen i efterhand raderat inlägg som han har skrivit på Twitter. Förra månaden, efter att han raderat inlägg där han kritiserade nya lockdown-åtgärder som infördes på Irland, förklarade han varför han raderar vissa av sina inlägg. The Mirror citerade då en hetsig konversation McGregor hade haft med en kritiker:

Jag säger alltid vad jag behöver säga, det blir rapporterat/sprids, sen tar jag bort det från min sida. [...] Jag gillar inte att behålla negativitet på min sida.

Förra veckan fortsatte den tidigare UFC-mästaren i fjäder- och lättvikt att uttrycka åsikter om den globala coronapolitiken när han kritiserade trenden med alltfler länder som inför obligatorisk vaccinering.

”Att tvinga någon att injicera något i deras kropp som de inte vill är avskyvärt fel”, skrev McGregor då på Twitter enligt Sunday World. McGregor tillade att han inte är emot vacciner utan bara vill att folk själva ska få välja om de vill vaccineras eller inte, men han ska tidigare också ha skrivit att vaccinerna mot Covid-19 inte har fungerat.

Bland de senaste Twitter-inläggen, som i efterhand alla har raderats av McGregor, skrev sportprofilen dessutom att det är dags att diskutera om inte Irland borde lämna EU:

Det är dags att diskutera Irlands utträde ur Europeiska unionen.

Vi har inte ledare i Irland, vi har budbärare. Underordnade.