MASSINVANDRINGEN. Då Sverige nu försöker att minska den massiva invandringen finns det personer som gör allt för att smuggla in dem i landet. Nu talar en dansk människosmugglare ut i danska TV2.

En dansk man som presenteras under pseudonymen ”Lars” ser det som sin plikt att smuggla främmande folk till Sverige. Lars uppges vara en erfaren människosmugglare som engagerat sig i att ta invandrare över Öresund i fyra år. Han säger sig vara en del i ett europeiskt nätverk av människosmugglare som tar kontakt med utlänningar och erbjuder dem hjälp.

— Vi är ett nätverk med människor från hela Europa som kontaktar flyktingarna på bland annat järnvägsstationer och frågar vart de vill komma, säger han.

Han har hittills tagit tjugofem invandrare över Öresund med båt. Till sin hjälp har han tolkar och erfaret sjöfolk. Eftersom de inte tar betalt för hjälpen är risken för påföljder inte särskilt stor menar Lars, det rör sig troligtvis om böter. Den risken är han villig att ta för att spä på den svenska mångkulturen.

— Det är en fantastisk upplevelse när man seglar över. Flyktingarna sitter och kikar upp på bron som de har drömt om att komma över, säger han.

Skärmbild från 2016-01-12 14:42:16

Klicka för att se ett videoklipp på TV2 Lorrys hemsida.

Granskning Sverige har tidigare intervjuat gränspolisen Göran Larsson från Göteborg som avslöjar hur regeringen mörklägger och blundar för människosmugglingen som sker till Sverige. Enligt Larsson förbjuder polismyndigheten sina anställda att lösa brotten vilket har gjort Sverige till människosmugglarnas högborg.

Källa:
”Lars” smugglar flyktingar till Sverige med båt


  • Publicerad:
    2016-01-12 14:33