MEDIA. Nordfront har den friaste debatten och är den totala motsatsen till den lögnaktiga journalismen i Sverige. Detta anser Dr. Thomas Jackson.

Dr Thomas Jackson, läkare och psykiater som tidigare arbetat som expert för regeringen, blev svartmålad av mainstream-media efter att ha berättat sanningen om de ”apatiska flyktingbarnen” i bland annat två böcker. Sedan dess har han agerat samhällsdebattör via sin egen blogg och nymedia såsom Nordfront.

Efter att ha läst och kommenterat på nymedia 1-2 timmar om dagen ska Jackson nu ägna sig åt andra verksamhetsområden. I ett inlägg tackar Jackson nymedia och då särskilt Nordfront som har den friaste debatten:

Jag har kommenterat under eget namn, Dr.Thomas Jackson, i Ny-media som Avpixlat, Realisten, Exponerat, Fria Tider, Nya Tider, Nordfront, Nationell.nu, Petterssonsblogg och flera andra underbara fria och demokratiska websajter under många år. Tack för den friska fläkt ni varit, är och utvecklas till. Ni äro den totala motsatsen till den unkna och vämjeliga vänstervridna journalismen i Sverige.

Jag vill verkligen tacka samtliga Er, speciellt Nordfront som enligt mig har den friaste debatten. Hos Nordfront har jag t.o.m. fått gå in och berätta om mitt stöd till Israel och att jag gillar den judiska majoritetsetnicteten (98% av judiska befolkningen) utan att det blivit borttaget vilket jag menar tyder på att nationalsocialister har både yttrandefrihet, etik och moral vilket gammelmedia förnekar att nationalsocialister har.

Dr Thomas Jackson, som beskriver sig som konservativ och Sverigevänlig men pro-Israel, har i ett tidigare inlägg skrivit om judisk makt-rörelsen i västvärlden och att vi måste ”börja offentligt diskutera denna enorma judiska attitydskapande övermakt i västvärlden på ett vänligt, vetenskapligt och civiliserat sätt”. Att uppmana till sådan fri diskussion i mainstream-medier eller i deras kommentarsfält genererar med all säkerhet i inte bara censur utan också politisk förföljelse.

Källa:
Tack till Ny-media! Dr. Thomas Jackson slutar kommentera


  • Publicerad:
    2015-07-14 10:20