SIONISM. I ett nyligen uppladdat Youtubeklipp intervjuas den judiske bankiren och baronen Jacob Rothschild om den så kallade Balfourdeklarationen, där den brittiska regeringen utlovade det judiska folket Palestina som hemland.

I en intervju som verkar vara relativt nyligen genomförd och som nyligen laddades upp på Youtube diskuterar lord Jacob Rothschild den så kallade Balfourdeklarationen, ett dokument där Storbritanniens dåvarande utrikesminister Arthur James Balfour utlovar ”en i Palestina upprättad nationell hemvist för det judiska folket”. Dokumentet är adresserat till Jacob Rothschilds gammelfarbror lord Walter Rothschild, som var brittisk baron, fanatisk sionist och bankman. Motprestationen var att den internationella judenheten skulle hjälpa Storbritannien att besegra Tyskland i första världskriget. Se mer om Balfourdeklarationen i dokumentären The Greatest Story Never Told HÄR.

Den judiska familjen Rothschild är världens mäktigaste bankirfamilj och kontrollerar genom sitt imperium en överväldigande majoritet av världens centralbanker. Ingen vet exakt hur stor familjens förmögenhet är och av någon anledning finns aldrig någon Rothschild med på listor över världens rikaste människor.

Med få undantag håller också familjemedlemmarna väldigt låg profil. Ett sådant undantag var den bisarra och ockulta ”Rothschilds-balen” som hölls i Frankrike 1972 av bankiren Guy de Rothschild.

Se intervjun med Jacob Rothschild nedan:


  • Publicerad:
    2017-03-21 20:15