MEDIA. Journalisten Anna Ernius talar nu ut och avslöjar hur hon tvingades att mörka och vinkla nyheter för att inte ställa invandrare i dålig dager eller gynna invandringskritiker. Vad journalisten berättar om fulmedia visar hur de aktivt motarbetar demokratin genom att gå ihop och bedriva agendajournalistik mot SD och alla invandringskritiker.

Anna Ernius har 15-års erfarenhet av att arbeta som journalist för fulmedia. Nu går hon ut och avslöjar hur hon och hennes kollegor tvingades mörka och vinkla nyheter som kunde ställa invandrare i dålig dager.

Före valet 2014 kallades alla lokaltidningar i Ernius region in till ett möte med redaktionschefen från huvudkontoret. Ernius beskriver detta som ett väckelsemöte där alla journalister drillades i hur de skulle ägna sig åt agendajournalistik och aktivt arbeta för att ”sätta dit” SD och alla invandringskritiker.

Sedan tidigare hjärntvätt var journalisten Ernius van att exempelvis mörka invandrares inblandning i brott, men att tvingas att särbehandla ett politiskt parti utan uppenbar anledning upplevde hon som ett knivskarpt läge och nu i efterhand skäms hon för sitt agerande.

Vid ett tillfälle blev Ernius ombedd att åka ut till ett asylboende och skriva om detta. När hon redan förväg sa till sin chef att hon inte tänkte skriva ännu en ”snyfthistoria” om de så kallade flyktingarna, gavs uppdraget till en kollega som inte hade några invändningar mot att följa chefens direktiv och skriva politiskt korrekt.

Ernius fortsätter med att berätta om hur hon motarbetades av både kollegor och chefer när hon motsatte sig fulmedias sätt att försöka hjärntvätta sina läsare genom att aldrig någonsin skriva negativt om exempelvis massinvandring, tiggare och kriminella invandrare.

Allt detta fick Ernius att förstå att hon måste motarbeta demokrati aktivt samt mörka och vinkla massinvandringens alla negativa effekter för att leva upp till att vara en ”riktig journalist” i gammelmedias ledband, det vill säga att alla som arbetar för dem måste ge en falsk bild av verkligheten.

Källor:
Mina upplevelser på en tidningsredaktion
Journalist talar ut: Så tvingades jag mörka och PK-vinkla


  • Publicerad:
    2016-05-18 11:40