Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Henrik Arnstad blockar Nordfront på Twitter – kunde inte presentera källor för sitt “citat”

Av Redaktionen, 2016-10-02
redaktionen@nordfront.se

MEDIA. När Nordfront på Twitter frågade Henrik Arnstad vad hans källor till ett citat han framförde i Aktuellt var så kontrade bluffhistorikern med att blockera Nordfront.

arnstad-blockerar

Tidigare idag kunde Nordfront avslöja att den antirasistiske bluffhistorikern Henrik Arnstad med största sannolikhet försökte framställa ett citat från dramafilmen ”Conspiracy” som ett autentiskt historiskt citat i Aktuellt förra veckan.

nordfront-arnstad-2

Innan Nordfront publicerade artikeln frågade redaktionen Arnstad via Twitter vad hans källor för citatet var, men vi fick inget svar. Istället blev vi blockade av ”nazistexperten” efter att vi också tweetade ut vår artikel till Arnstad.

nordfront-arnstad

 

Tilltaget från Arnstads sida antyder att det inte finns någon riktig källa för citatet. Nordfront uppmanar ändå läsare som vill gå till botten med frågan att fortsätta ställa frågor om detta till Arnstad på Twitter: @arnstad


Det Arnstad sa i Aktuellt var följande:

Nazismen är en ideologi som bara har ett enda mål. Varenda jude ska dö i Europa. Från Lappland till Medelhavet, från de brittiska öarna till Uralbergen. Det här är ett citat från den så kallade Wannseekonferensen.

Det som sägs i filmen ”Conspiracy” från 2001:

All of Europe… England, from Lapland to Libya, from Vladivostok to Belfast… No Jews. Not one.

conspiracy-arnstad

Klicka här för att följa Nordfront på Twitter!


  • Publicerad:
    2016-10-02 19:50