FINLAND. Motståndsrörelsens finska webbutik har fått in två nya jackor med Tyrrunan som motiv. Helly Hansens Haag- samt Hay River-jackor har dekorerats med runmärket på bröstet och olika modeller finns nu att köpa på kadulle.com.

Uppdatering: Frihetshatande meningsmotståndare har nu utpressat Kadulles leverantör till att sluta leverera tyrrunejackorna, varför det endast finns ett begränsat antal jackor kvar att köpa. Passa på innan de tar slut!

Haag-jackan är en högklassig skaljacka av Helly Tech-material som skyddar även i de svåraste väderförhållanden. Jackan har blixtlåsförsedda fickor framför, bröstficka och innerficka samt en avtagbar och anpassningsbar huva. Jackans pris är 159 euro. Du kan bekanta dig närmare med varan HÄR.

Hay River-fleecejackan har fickor med blixtlås framför samt en broderad Tyrruna. Jackans pris är 119 euro. Läs mer om denna jacka HÄR.

Helly Hansens skaljacka Haag respektive fleecejackan Hay River med Tyrruna på.

Kadulle.com strävar hela tiden efter att utvecklas till en nationalistisk affär, där alla kan hitta varor till sig själva. Hjälp affären att växa och kämpa mot de politiskt korrekta affärskedjornas monopol genom att stödja den nationalistiska affärsverksamheten.

Ifall du är intresserad av att beställa från den finska grenens webshop men inte bor i Finland så kan du kontakta kadulle via kauppa@kadulle.com.

Ursprungligen publicerad den 2 juni 2017.

Källa:

Kaksi uutta riimutakkia Kadulle.comissa!


  • Publicerad:
    2017-06-12 22:10