RADIO KUNGÄLV. Ikväll pratar vi om vad som ser ut att vara ännu ett invasionsboende i Kungälv. Och saft- och bullemänniskorna lyckades inte hindra ett rånöverfall i Komarken, det gjorde däremot en 85-årig hjälte.

Radio Kungälv har grottat i vad som ser ut att vara ännu ett invasionsboende. Vilka är det som drabbas denna gång och varför detta hemlighetsmakeri från Kungälvs kommun? Är det ens lagligt att hemlighålla det?

Trots att det godhetsknarkande folket besökt Komarken med saft och bullar och haft det supermysigt (vaktade av poliser) har detta inte lyckats skapa någon trygghet. Nu senast blev en 85-årig man överfallen.

En Kungälvsbo har dömts för hets mot folkgrupp. Vi går igenom domen och pratar censur riktad mot svenskar.

Dessutom pratar vi lite fredagsbön som Kungälvs-Posten nu propagerar för.

Lyssna live ikväll klockan 18:00 och registrera dig på Spreaker så att du kan chatta med oss.

Listen to ”RK #33: Politikerna hemlighåller nytt invasionsboende?” on Spreaker.

Om Radio Kungälv

Radio Kungälv är ett lokalt radioprogram av och för Kungälvsbor med fokus på nyheter, lokalpolitik och historia. Vi sänder live på söndagar 18:00-19:30.

Programmet tar upp lokala nyheter och gör historiska reportage från i första hand Kungälv, men också Bohuslän och Västkusten. Vi tar även in gäster med anknytning till Kungälv med omnejd.

Programmet drivs av Elin Reinhardt (programledare), Fredrik Vejdeland, Daniel Nordberg samt Peter (producent). Elin, Fredrik och Peter återfinns även i programmen Radio Regeringen, Ledarperspektiv samt Lifsferill.

Som nyhetsförmedlare fyller Radio Kungälv ett stort tomrum. Programmet kommer att ta upp ämnen som lokal mainstream-media förvränger eller inte tar upp. Vi beskriver den mångkulturella verkligheten som den ser ut utan skygglappar.

Vi tar gärna in andra röster i programmet och tar tacksamt emot tips på hur vi kan förbättra programmet. Har du insider-information om det mångkulturella kaoset eller andra saker som händer i Kungälv, tveka då inte att kontakta oss. Mejla oss på radiokungalv@nordfront.se.


  • Publicerad:
    2019-01-20 15:38