TERRORSTATEN ISRAEL. Israels militär tog in en 4-årig pojke för förhör efter påstådd stenkastning mot israeliskt pansarfordon. Samma dag sköts en 9-årig pojke i huvudet vid ”oroligheter” efter protester mot förtryckarstaten.

Miko Peled. Aktivist för Palestina.

Palestinska barn utsätts för hänsynslös hantering av judiska militärer från den israeliska armén.

Israeliska myndigheter har tagit in den fyraårige palestinske pojken Muhammad Rabi’ Elayyan till förhör efter att israeliska soldater anklagat pojken för stenkastning mot ett israeliskt militärfordon i östra Jerusalem.

Israel förnekar att de alls har tagit in pojken till förhör.

I byn Kafr Quaddym sköt israeliska militärstyrkor den nioårige pojken Abdul Rhaman Shteiwi i huvudet efter en protest i byn, mot Israels brutala ockupation av Palestina.

Förenta Nationerna överkommissionär för mänskliga rättigheter vill ha en utredning av händelserna. Men människorättsaktivisten Miko Peled, säger till RT America att massmedierna struntar i palestiniernas situation.

— Det mest beklämmande med denna rapport är att det enda Förenta Nationerna vill göra är att påbörja en undersökning. Israels behandling av palestinska barn har varit brutal bortom ord och föreställningsförmåga, säger Peled.

Det enda som kan påverka situationen är att de bojkottsanktioner som den palestinska och internationella bojkottrörelsen mot Israel, BDS, blir till krav på Israel, anser Peled.

— BDS uppmaning har aldrig varit mer angelägen än nu, säger Peled.

Att vi inte får höra talas mer om allt våld som Israel utsätter dem för beror på att ”ingen bryr sig om palestinska barn”, säger Miko Peled i kritik mot massmedierna.

Källa:
MSM doesn’t care about Palestinian children – Miko Peled (RT America/Youtube)


  • Publicerad:
    2019-08-02 22:15