JUDISK MAKT. World Jewish Congress fortsätter sitt davidsstjärnetåg mot européer och vill nu hindra tyska nationellas rätt att demonstrera mot folkutbytet.

Ronald Lauder vill tysta kritiker av den nuvarande samhällsoordningen.

Ronald Lauder, president för judisk maktorganisationen World Jewish Congress, har nyligen hållit ett tal i Tel Aviv där han förebrådde Tyskland för att de tillåter tyskar att demonstrera mot massinvandringen och dess i vissa fall dödliga konsekvenser.

— När vi i egenskap av judar ser på de här demonstrationerna och hör de antisemitiska slagorden och ”heil Hitler”-ropen, så minns vi det som skedde under Kristallnatten 1938, sa Lauder.

— Allting hör ihop. Ifall Tyskland tillåter detta sänder det signaler till resten av världen om att Tyskland inte lever upp till sina förpliktelser.

Lauder kritiserade också Tyskland för att de inte återlämnat konst som han menar stals under Hitlertysklands regi.

World Jewish Congress har tidigare gjort sig ökända i Norden för att – helt frånkopplad någon som helst demokratisk eller folklig process – ha pressat justitie- och inrikesminister Morgan Johansson till att ändra flera lagtolkningar i syfte att försöka bromsa Nordiska motståndsrörelsens framfart.

Källa:
Jewish Leader Ron Lauder Charges Germany Doing ‘Too Little’ to Return Nazi-Looted Art


  • Publicerad:
    2018-11-20 20:55