CHEMNITZ. Efter att en tysk man mördats av främlingar för att han stoppat dessa från att begå en gruppvåldtäkt går nu tyskarna man ur huse i protest mot systemet och massinvandringen.

Nordfront har tidigare i veckan rapporterat följande:

Mitt under en pågående stadsfest i den tyska staden Chemnitz försökte en grupp migranter från Syrien och Irak våldta en tysk kvinna. När tre tyska män ingrep för att försöka avbryta övergreppet vände rasfrämlingarna sin vrede mot dessa och knivhögg dem besinningslöst. En av tyskarna avled och de andra två fick allvarliga skador.

Bara några timmar efter mordet mobiliserades via sociala medier snabbt en stor demonstration med runt 800 deltagare för att protestera mot det grova invandrarvåldet.

Nya uppgifter har framkommit sen dess som visar på att den nu anhållna irakiern tidigare dömts för både narkotiksbrott och övergrepp. Om irakiern då hade utvisats skulle den 35-åriga tyska familjefadern troligtvis ha levt idag.

På måndagen hölls nya demonstrationer där bland annat det nationella revolutionära partiet Der Dritte Weg deltog tillsammans med upp emot 10 000 tyskar. Även lögnpressen som, precis som i Sverige, alltid skriver ner deltagarantalet kraftigt, rapporterade om åtminstone 5 000 deltagare.

Polisen hade massmobiliserat på samlingsplatsen och bildade kedjor runt de tusentals tyskarna som var där, för att hindra en gående demonstration. Även maskerade vänsterextremister fanns på plats och kastade bland annat flaskor mot samlingen innan de drevs tillbaka. Efter drygt två timmar, med tal och slagord på platsen kunde dock den massiva demonstrationen avgå.

Demonstrationsdeltagarna bar systemkritiska plakat och banderoller skrek slagord som ”Utlänningar ut”, ”Avsätt Merkel” och ”Motstånd!”. Även mer radikala slagord som ”Nationalsocialism – NU!” skreks i kör av delar av demonstrationståget.

Der Dritte Weg kommenterar den lyckade demonstrationen på sin hemsida:

Chemnitz har idag visat att vårt folks vilja att överleva inte är bruten. Tusentals tyskar stod idag upp på gatorna för förändring och visade modigt att de också är beredda att kämpa för denna förändring. Tyskland är på väg att hitta tillbaka till sin identitet och fram tills det sker är det vår uppgift som en nationell revolutionär rörelse att skapa grunden för att denna identitet kommer att ha en framtid.

Om du förstår tyska finns flera ljudklipp med kommentarer på denna sida. Där kan du också ta del av fler filmklipp och foton.

Rättelse: Den 35-årige familjefadern var inte etnisk tysk, dock tysk medborgare.


  • Publicerad:
    2018-08-29 11:51