Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Komikerjudinnan om anti-abortlag: “Får mig vilja äta aborterade foster””

Av Redaktionen, 2019-02-02
redaktionen@nordfront.se

USA. Judinnan Sarah Silverman uttryckte under ett tv-program där man samlade in pengar för aborter att en ny anti-abortlag i delstaten Oklahoma får henne att ”vilja äta aborterade foster”.


Sarah Silverman med flera under pro-abortshowen ”Livet är en levande mardröm: Ett telethon för att fixa det”, som hostades av organisationen Lady Parts Justice League.

Det var i samband med tv-programmet ”Livet är en levande mardröm: Ett telethon för att fixa det” [”Life Is a Living Nightmare: A Telethon to Fix It”], där man samlade in pengar för pro-abortändamål, som den ökända komikerjudinnan Sarah Silverman återigen hamnade i blåsväder.

Silverman, som agerade programledare, kom under showen med flera uppseendeväckande uttalanden.

— Religionsfrihet brukade vara en sådan vacker sak för det var typ en sån här stor och inklusive grej i landet, och nu är det som en slöja för att legalisera hat och sån skit, sa Silverman bland annat.

I programmet hade man även charader där man skulle illustrera ”kassa abortlagar” för andra att gissa på. Abortcharaderna introducerades av en kvinna i en vaginakostym.

När en ny lag från delstaten Oklahoma kom på tal, som förbjuder ”tillverkning och försäljning av mat eller produkter som använder aborterade mänskliga foster”, sa Silverman:

— Om någonting har denna lag fått mig att vilja äta aborterade foster.

Oklahomalagen kom till efter att det avslöjats att flera matlaboratorier har använt stamceller för att ta fram konstgjorda smaker.

En lag som säger att aborterade foster måste kremeras eller begravas – och inte kastas bort som ”biologiskt avfall” som fallet är i exempelvis Sverige – provocerade Silverman när den togs upp för diskussion.

— Jävla begravningar för jävla aborterade foster? Jag skulle vilja tala på dessa begravningar. Han levde som han dog, han dog som han levde. Stor som ett sesamfrö och utan märkbar hjärnfunktion.

Judinnan Silverman har gjort en karriär på att komma med chockerande och olämpliga uttalanden. Angående att judarna låg bakom korsfästelsen av Jesus valde Silverman – till skillnad från många andra judar – att säga att det var något bra, men att det var ”de svarta” som gjorde det.

— Jag önskar att det var judarna som korsfäste Kristus. Helvete, jag skulle göra det igen när som helst!

Under 2012 års presidentval erbjöd hon också sexuella tjänster till den judiske miljardären Sheldon Adelson ifall denne skulle sponsra demokraten Barack Obama istället för republikanen Mitt Romney.

Källa:
Sarah Silverman: Pro-Life Law ‘Has Made Me Want to Eat an Aborted Fetus’


  • Publicerad:
    2019-02-02 10:00