Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Iowa förbjuder aborter från vecka sex

Undantag vid särskilda omständigheter Nya lagen redan överklagad till domstol.

Kvinna gripen efter tyst bön utanför abortklinik

Andra gången i rad hon grips för att ha ”bett tyst i sitt huvud” Polisen hävdar att lagbrott begåtts för att andra känner igen kvinnan.

Polska skickade abortpiller på posten – ställs inför rätta

Kallar sig ”abortionist” Får stöd av globalistorganisationer.

Satanister öppnar abortklinik i USA

Vill erbjuda kvinnor ”rituella aborter Döper kliniken efter konservativ domares mamma.

Finlands abortlag ”uppdateras”

Abortlagen liberaliseras efter medborgarinitiativ Behöver inte längre uppge motivering till abort.

Kontroversiell SD-kvinna vald till riksdagens andre vice talman

Julia Kronlid valdes trots att samtliga högerledamöter inte röstade på henne Anklagas för att inte tro på aborträtt och evolution.

West Virginia förbjuder abort – med få undantag

Endast tillåtet under graviditetens första dagar Våldtäktsoffer får göra abort till och med vecka 8 Vissa republikaner ville inte se några undantag alls.

Prins Harry försvarade abort och Nelson Mandela inför FN

Höll kulturmarxistiskt tal om aborter och Mandelas stora ”samvete” Menar att frihet och demokrati står under ”global attack”.

Feministdoktor samlar in pengar till abortbåt

Ska segla i Mexikanska golfen och abortera foster Vill nå kvinnor i Alabama, Mississippi, Louisiana och Texas.

Delstaterna i USA får nu välja möjligheterna för abort

USA:s högsta domstol river upp gammalt domslut och därmed får folket själva välja omfattningen av aborträtten Svenska politiker tvärförbannade över att folket i USA tillåts bestämma själva. 

Polska sjukhus sparar information om graviditeter – feminister rasar

Vill göra det lättare att hjälpa gravida Kommer använda för att stoppa illegala aborter, rasar feminister.

RN DIREKT#239: Roe v. Wade och ”det stora fosterländska kriget” SWISH: 0700749652

Marcus Hansson gästar kvällens Radio Nordfront RN sänder live med start klockan 19.00 

Worldometer: Abort världsledande dödsorsak 202143 miljoner dödsfall

Enligt WHO dog 3,5 miljoner av/i corona HIV/AIDS ska ha skördat 1,7 miljoner liv.

Par ville abortera bort ena tvillingen

INRIKES. Ett par som väntade tvillingar ville göra abort på bara ett av fostren, något som Östra sjukhuset i Göteborg vägrade utföra av etiska skäl. Nu får sjukhuset rätt av Ivo.

Argentina legaliserar aborter

UTRIKES. Argentinas kongress har legaliserat aborter fram till den 14: e graviditetsveckan.

Miljöpartiet: “Svenskar ska bekosta abort av polska foster”

KULTURMARXISM. Miljöpartiet Skåne åberopar polsk lagstiftning och svensk tacksamhetsskuld när man kräver att polska ofödda barn ska kunna aborteras i Sverige för svenska skattemedel.

Vänsterpartiet samlar in pengar för att påtvinga Polen aborter

PÅVERKANSKAMPANJ. Polens konstitutionsdomstol avgjorde nyligen att aborter strider mot landets grundlag. Men nu samlar Vänsterpartiet in pengar för att försöka påtvinga landet aborter ändå.

Polacker slog tillbaka mot upprörda abort-liberaler

POLEN. En dom i den polska konstitutionsdomstolen har gjort att möjligheterna till abort har blivit ännu svårare i Polen. I kölvattnet av domslutet har liberaler demonstrerat, attackerat kyrkor och präster.

Folkpartiet Vårt Slovakien: “Ofödda vita liv spelar roll”

FOLKUTBYTET. Slovakiens största nationalistiska parti verkar för en åtstramning av reglerna för aborter. Partiet har tvingat Slovakiens regering att anta en familjepolitik som kan gynna barnafödande.

USA:s läkemedelsverk beställde färska abortrester för att utveckla “humaniserade möss”

UTRIKES. Kontrakten på färska, aldrig nedfrysta aborterade människofoster slöts mellan myndigheten och abortorganisationer.

Lagförslag i Polen: Begränsa aborterna och ta bort sexundervisning för minderåriga

POLEN. Det polska parlamentet väntas inom kort rösta om två nya lagförslag. Det ena lagförslaget avser att kraftigt begränsa aborter och det andra att förbjuda sexundervisning för minderåriga samt kriminalisera ”främjande av minderårig sexuell aktivitet”, vilket likställs med pedofili.

Svenskt pastorpar avstängda från YouTube

CENSUR. Det Pride-kritiska pastorsparet Stefan och Maria Hallman har blivit avstängda från Youtube på grund av “upprepade eller allvarliga brott mot Youtubes policy som förbjuder hets mot folkgrupp”.

Madonna vill få påven att tro att Jesus var för abort

UTRIKES. Madonna vill träffa påven och ändra katolska kyrkans syn på abort.

Abortfrågan – ett naturligt synsätt

KRÖNIKA. Nordfronts chefredaktör, Martin Saxlind, delger i den här artikeln sin personliga syn på aborter.

Aborter förbjuds i Alabama – abortläkare riskerar 99 års fängelse

UTRIKES. Staten Alabama har röstat igenom USA:s hårdaste abortlagar med livstids fängelsestraff för abortläkare.

Trump bekräftar: Nytt möte med Kim Jong-un i februari

UTRIKES. Under natten höll USA:s president Donald Trump sitt årliga ”tal till nationen”. Presidenten skröt bland annat om hur bra landets ekonomi går, samtidigt som han bekräftade ett nytt möte med Nordkoreas ledare Kim Jong-un i slutet av november.

Komikerjudinnan om anti-abortlag: “Får mig vilja äta aborterade foster””

USA. Judinnan Sarah Silverman uttryckte under ett tv-program där man samlade in pengar för aborter att en ny anti-abortlag i delstaten Oklahoma får henne att ”vilja äta aborterade foster”.

Vänsterstyret i New York tillåter aborter så länge barnet inte är fött

KULTURMARXISM. Den nya abortlagen i New York hyllas av demokrater och judiska medier. Kritiker anser att aborträtten har gått för långt.

Australien: Konservativ parlamentsledamot chockade feminister – bytte kön mitt under abortdebatt

AUSTRALIEN. Den konservative parlamentsledamoten Barry O’Sullivan tröttnade på feministernas ständiga påhopp mot hans antiabort-ståndpunkt. Eftersom feministerna menar att han inte bör ta ställning mot abort i egenskap av man så deklarerade han plötsligt att han numera identifierar sig som kvinna.

Socialstyrelsen: “Sent aborterade foster som visar livstecken ska inte återupplivas”

ABORTER. Inga försök till livsuppehållande åtgärder på sent aborterade foster som visar livstecken ska få göras, enligt Socialstyrelsens nya riktlinjer till vården. Efter att överläkaren Katarina Strand Brodd vid flera tillfällen försökte att rädda livet på foster som aborterats sent, väcktes för ett år sedan en debatt om gränsen mellan sent aborterade foster och möjligheten att rädda […]

Sverige skänker flera miljoner till abortprojekt

BRYSSEL. Sverige ska bidra med 200 miljoner kronor för att hjälpa organisationer som stödjer och genomför aborter. Detta efter att USA:s president Donald Trump satt stopp för statligt stöd till icke-statliga organisationer som utför aborter.

Barnmorska som vägrade utföra aborter nekas skadestånd

NYKÖPING. Den barnmorska som vägrades anställning vid Sörmlands landsting på grund av att hon inte ville utföra aborter nekas skadestånd. Detta trots att Jönköpings tingsrätt fastslagit att beslutet var en inskränkning av kvinnans rättigheter – inskränkningen anses nämligen vara tillåten.

FN:s nye chef: “Homosexualitet är att betrakta som en störning”

UTRIKES. FN:s nye generalsekreterare kritiseras av homolobbyn och feminister. Detta på grund av att han under sin tid som premiärminister i Portugal har motarbetat liberalare abortlagar i landet samt att han uttalat att homosexualitet är en störning.

PIS står på sig om skärpning av abortlagen i Polen

POLEN. Det nationalkonservativa partiet Lag och rättvisa står på sig angående en skärpning av abortlagstiftningen i Polen. Trots bakslag i parlamentet avser de minska antalet aborter som utförs i landet.  

Förslag om ytterligare skärpning av abortlagen i Polen

POLEN. I Polen är abort enbart tillåtet om kvinnans hälsa är alvarligt hotad, om kvinnan blivit utsatt för våldtäkt eller incest alternativt om fostret misstänks lida av en livshotande sjukdom. Nu föreslås ytterligare en skärpning av lagstiftningen kring abort.

Aborter kan förbjudas i Oklahoma

USA. Nyligen godkände delstatsparlamentet i Oklahoma, USA, ett lagförslag som skulle innebära att utförandet av aborter kriminaliseras. Nu är det bara delstatens guvernör som ska skriva under lagförslaget innan det kan bli verklighet.

LUF vill möjliggöra för män att göra “abort”

KULTURMARXISM. Ungdomspartiet till det svenska partiet Liberalerna antog nyligen att arbeta för en legalisering av både nekrofili och incest. Nu vill de naturligtvis också kämpa för mäns rätt till att göra abort.

Danska RFSU propagerar nu för barnafödande

DANMARK. Den danska organisationen Sex & Samfund avskärmar sig nu betydligt från sin svenska motsvarighet RFSU som förespråkar fri abort. Sex & Samfund talar i sin sexualundervisning nu om att skaffa barn.