SPORT. Fjällsjö Nyheter har tidigare skrivit om fotbollslaget Östersunds Fotbollsklubb, som utbildar sina spelare i kulturmarxistiska dogmer. Nu har fotbollslagets talesman och lagkapten kastats av ett flygplan efter hotfullt beteende mot en flygvärdinna.

Brwa Nouri.

Östersunds Fotbollsklubbs (ÖFK:s) politiskt korrekte lagkapten och HBTQ-aktivist Brwa Nouri har blivit utkastad från det flygplan som skulle ta honom till lagets fotbollsmatch mot Kalmar FF. Anledningen är att han uppträdde hotfullt och vägrade att lyda en flygvärdinnas instruktioner om hanteringen av mobiltelefoni i samband med att planet skulle lyfta.

— Han betedde sig hotfullt, säger Emma Sandsjö som är kommunikatör vid BRA Flyg.

Brwa Nouri själv säger sig vara djupt ångerfull och ber om ursäkt. Så mycket så att han på bilder i regimens media lyfter fram armen med den politiska bindeln på som visar att han liksom alla andra bollspelare i ÖFK är HBTQ-aktivist och vill att homolobbyn ska bestämma samhällets gemensamma normer.

— Det är inget klubben har sagt åt mig att göra. Jag såg bindeln och tänkte, den här ska jag ha, punkt slut, säger Nouri om botgöringen med den politiska HBTQ-armbindeln.

LÄS ÄVEN: Fotbollslags ska utbildas i kulturmarxistisk ”ny-samisk” kultur”

I artikeln Från kriminalitet till regnbågar beskriver Nouri sin resa från kriminell invandrare till hyllad politisk förebild och aktivist för den svenska regimen. Bland annat har han sparkats ut från tre fotbollsklubbar, varit narkotikaberoende och dömts för narkotikabrott, ofredande och olaga tvång.

Det senare efter att ha dömts för att gemensamt i en gruppvåldtäktsliknande incident ha fört upp en galge i ändtarmen på en yngre spelare, vilket av åklagaren rubricerades som våldtäkt. Så kallad ”galgning” av unga pojkar är inte direkt kopplat till HBTQ, utan är en nyuppfunnen mångkulturell form av ”nollning” av nya bollspelare.

Sveriges mest politiskt korrekta fotbollslag
Östersunds Fotbollsklubb ÖFK är inte vilket fotbollslag som helst. Det är Sveriges mest politiskt korrekta fotbollslag, som gått så långt som till att anställa vänsterextrema politiska kommissarier som ska utbilda spelarna i rätt åsikter. Bland annat är det samisk nationalism och queer-politik som står på fotbollsspelarnas schema. Samtliga spelare tvingas delta i ”utbildningarna”.

— Med alla våra medel vill vi bekämpa ondskan, säger ÖFK:s ordförande Daniel Kindberg.

Exakt vilka medel som står de bolltokiga männen till buds är oklart. Galgar som förs in i stjärten används inte av ÖFK.

I samband med att Daniel Kindberg köpte homolobbyn RFSL:s ”HBTQ-certifikat” förklarade han det politiska ställningstagandet med att HBTQ får spelarna att vinna fler matcher:

— I ÖFK vill vi utveckla hela människan, helt enkelt för att vi vet att det gör att vi vinner fler matcher, säger Kindberg om HBTQ-certifikatet.

Teorin är att ställningstagandet för HBTQ tvingar spelarna att vara modiga, och att detta ska leda till att de anstränger sig mer för att sparka in bollen i mål.

Ursprungligen publicerat på Fjällsjö Nyheter.


  • Publicerad:
    2017-09-25 17:00