ALMEDALEN. Vänsterpartiets Ali Esbati, som befinner sig på Gotland för att delta i politikerveckan i Almedalen, skriver på Twitter att det är ”påfallande många män med nazisiskt utseende” i Visby.

Ali Esbati (Foto: Nikolaj Jonas Blegvad)

Vänsterpartiets rikdagsledamot Ali Esbati deltar på Almedalsveckan, men han trivs uppenbarligen inte så bra på Gotland. Han skriver nämligen på Twitter att det är ”påfallande många män med nazisiskt utseende” i Visby. ”Svårt att organisationsbestämma numera”, fortsätter han.

Ali Esbati, som är känd för sitt starka engagemang mot invandringskritik, hånas av en lång rad användare på den sociala nätverkstjänsten, meddelar Fria Tider.

”Påfallande många män med terroristiskt utseende i Göteborg. Svårt att organisationsbestämma numera. Isis, Boko Haram, Al Quaida, S, V, MP osv”, twittrar exempelvis Tommy Chong.

Man kan skoja om saken, men principer om allas lika värde och att inte döma människor efter deras utseende gäller bara dem som innehar den kulturmarxistiska makten och deras anhängare.

I höstas dömdes politiken Bo Nilsson, Nordiska motståndsrörelsens förstanamn till Bodens kommunfullmäktige i kommande val, för så kallad hets mot folkgrupp på grund av att han hade ett tygmärke på sin jacka föreställande en dödskalle.

Historikern Dick Harrison vittnade via videolänk om det hemska som symbolen sades representera. Harrison intygade under ed att ”man ser ju tydligt att mannen i intervjun är nazist”. När Nilsson bad om att få ställa frågor till historieprofessorn om bland annat Harrisons recension av hans utseende, nekades han detta av tingsrätten.

Man ser tydligt att mannen på denna bild är nazist, säger historikern och experten Dick Harrison. (Foto: Nordfront)

Källa:
Ali Esbati (V): ”Många män med nazistiskt utseende i Visby”


  • Publicerad:
    2018-07-03 17:15