KULTURMARXISM. Chefen för pervo-organisationen Sex och samfund menar att sexualundervisningen bör starta redan i förskolan. Helt naturligt för barn att lära sig om penis och klitoris, anser chefen.

Det är Maria Røsok, chef över Sex och samfund, som menar att förskolebarn bör få sexualundervisning. Organisationen hjälper bland annat skolor med sexualundervisning och enligt henne är det viktigt att små barn får lära sig om penis, klitoris och bröst.

— Det är helt naturligt att lära barnet om vad som är ögon, näsa, ben, tår men man kan också lära dem om penis, klitoris, bröst och ge dem ett ordförråd om hela kroppen, säger hon.

Røstok menar att sexualundervisningen bör starta tidigt, gärna så tidigt som i förskolestadiet då det bland annat kommer att ”normalisera sexualiteten”.

— Sexualundervisningen borde starta redan i förskolan. Att lära små barn ord för att kunna prata om sin kropp och att prata om rätt och fel och att sätta gränser tror jag hade bidragit till att förhindra väldigt mycket, säger Røsok.

På Steinerskolan i Hovseter i Oslo fick tiondeklassare nyligen besök av homolobbyister från organisationen Skeiv ungdom som skulle hålla föredrag om ”kön och sexualitet”. Detta som en del av skolans sexualundervisning.

När en elev i tionde klass fick frågan av NRK om vad han tycker om Røsoks förslag om att införa sexualundervisning för förstaklassare svarar pojken att han tycker att det är något för tidigt. En flickkompis i klassen menar däremot att det är bra att starta tidigt eftersom man då har något att ”bygga vidare på” när man blir äldre.

Organisationen Sex och samfund beskriver sig själva som ”Norges största center för sexuell och reproduktiv hälsa och rättigheter”.

Utöver att bedriva sexualundervisning för norska elever driver organisationen en klinik där unga kan få konsultation, preventivmedel och liknande. De genomför också kurser på högskolor och universitet om bland annat ”transfrågor”.

på sina hemsidor erbjuder de information om bland annat analsex, abort, oralsex, könsidentitet, sexuell identitet, trans- och homofili. De skryter också om att många flickor har fått p-stavar och spiraler insatta hos dem och reklam för användande av kondomer, kopparspiraler, hormonspiraler men upplyser också om att p-piller och p-ringar är de mest populära.

Organisationen har naturligtvis kritiserat Donald Trumps införande av totalstopp för statlig finansiering av aborter och LHBT-organisationer och stöttar såklart homolobbyns dekadenta pride-festivaler.

Skeiv ungdom är en del av Föreningen för köns och sexualitetsmångfald och beskriver sig som själv som en ungdomsorganisation för så kallade LHBT-människor och andra som ”faller utanför den traditionella heteronormen eller de traditionella könsrollerna”.

Organisationen arbetar med jämställdhetsarbete för ovannämnda målgrupper och för att skapa samma grupp sociala tjänster över hela landet. Enligt Skeiv ungdom så vill de ha en värld där ingen kan få fördelar eller privilegier på grund av sitt kön eller sin sexualitet.

De är också delaktiga i kampanjen ”Stoppa hatet” som arbetar för att stoppa så kallat hatprat. Detta definierar de som följande:

Hatprat är texter, ord, bilder och symboler som används för att sprida hat, hot och uppmaningar till våld mot en person eller grupp baserat på deras upplevda eller grupptillhörighet. Hatprat kan yttra sig form av en kommentar till krönika på en hemsida eller till ett inlägg på Facebook. Hatprat kan också vara en rasistisk video på Youtube eller en bild som framställer en grupp i ett mycket negativt ljus som delats på sociala medier. Hatprat är yttringar som sviker en persons eller en grupps mänskliga rättigheter.

Källa:
Mener seksualundervisning bør starte i barnehagen


  • Publicerad:
    2017-03-10 09:50