Nyligen kunde Nationellt Motstånd rapportera om ett knivbråk i Blomstermåla där tre Organisationskamrater blev knivhuggna efter de vägrat böja huvud inför ett numerärt överlägset främlingsgäng på Valborgsmässoafton. Nu kan vi återigen rapportera om ett liknande fall, denna gång från Halmstad där Martin, en stödmedlem till Svenska motståndsrörelsen blev attackerad av främlingar, varav en beväpnad, i Halmstad-ghettot Andersberg.

Ensam i invandrarområde
Det var när Martin, 20, ensam vandrade vägen hem från centrala Halmstad, där han tillbringat gårdagens kväll med sina vänner, blev överfallen i det främlingstäta Andersberg. Martin, likt alla svenskar i Halmstad, är medveten om hur farligt det kan vara att gå ensam genom Andersberg efter mörkrets fall, men som stolt svensk vägrar han låta främlingar styra hans liv och rörelser.
”- I Sverige skall man som svensk kunna gå var man vill, oavsett tid på dygnet”, säger Martin bestämt i intervju med Nationellt Motstånd, dagen efter överfallet.

Överfallen av främlingsgäng
Klockan är runt två på natten då Martin passerar en bensinstation och uppmärksammar en parkerad bil, fullastad med främlingar som pekar och stirrar mot honom, samtidigt som de pratar högt sinsemellan. Martin förstår att risken för bråk är stor. Han vandrar vidare och bilen försvinner ur hans synfält bakom bensinstationen då han hör hur bilens motor varvar upp. Snart kommer bilen emot honom i hög hastighet runt hörnet på bensinstationen.
Bilen tvärstannar på gatan framför honom och två främlingar hoppar ut, som skrikandes ger honom order han inte förstår. Vad främlingarna å sin sida inte förstår är att de denna gång råkat hitta ett ”offer” som inte bara är en stolt patriot utan även en väldigt duktig slagskämpe.
”- Jag hörde inte vad de skrek, men det verkade som om de ville ha min telefon”, berättar Martin.

Vredgad patriot går till motangrepp
Innan Martin hinner ge ifrån sig ett svar slår en av främlingarna en glaskflaska mot hans huvud med sådan kraft att den krossas. Sekunden efter får han även ett knytnävslag i ansiktet utdelat av den andre främlingen, något som får honom att ramla baklänges, dock med sådan fart att han snabbt rullar upp på fötter igen, nu vansinnig på främlingarna.
Den vredesfyllda patrioten går nu själv till angrepp mot de två främlingarna och med ett välriktat knytnävslag har han nästintill jämnat ut oddsen. Kvar står nu endast främlingen med den trasiga flaskan i handen. Denne viftar som en vilde med flaskan mot patrioten som inte har en tanke i huvudet att ta till flykt. Patrioten får snabbt tag i främlingens hand i vilken han håller flaskan, vrider om denna mot angriparen och trycker den trasiga flaskan i hans hals.
Martin kastar ner den andre främlingen på marken, som nu åter kommit på benen, innan han springer från platsen för komma undan de tre främlingarna som än så länge suttit kvar i bilen.

”Vägrar låta det mångkulturella samhället styra mitt liv”
Väl i säkerhet ringer Martin polisen och han kan konstatera att han kommit undan med relativt lindriga skador och är glad över att fortfarande vara vid liv. Förutom ett sår i huvudet och ett ömmande ansikte upptäcker han nu även skärsår på händerna vilka han ådragit sig då han angripit främlingen med den trasiga glasflaskan. Trots den chockerande händelsen är Martin dagen efter, då han är i kontakt med Nationellt Motstånd, lugn och samlad, samt fast besluten om att inte låta denna händelse påverka honom negativt.
”- Jag kommer fortsätta att gå igenom Andersberg, även om jag så måste slå mig fram varenda gång. Jag vägrar låta det mångkulturella samhället styra mitt liv.”


  • Publicerad:
    2006-05-25 00:00