LÖGNER. Norska ”Antirasistisk Senter” använder en beryktad vänsterextremist och rabiat meningsmotståndare som ”expert” för att hetsa mot Motståndsrörelsen.

Det är vänsterextremisten Magnus Eriksson, skribent på den kommunistiska webbsidan Radikal Portal, som står bakom hetsartikeln som nyligen publicerades på norska Antirasistisk Senters hemsida.

I artikeln, där huvudfokus är att svartmåla Motståndsrörelsen och legitimera polisens beslut att förbjuda organisationens demonstration i Fredrikstad, tar Eriksson på sig rollen som en slags ”objektiv expert”. Att han är en vänsterextremist, självutnämnd antirasist, kommunist, antifascist och asylaktivist – och därmed en meningsmotståndare – nämns naturligtvis inte överhuvudtaget.

Eriksson inleder artikeln med ett resonemang om huruvida det egentligen är polisen som ger demonstrationstillstånd eller om det är markägaren. Meningen med resonemanget är väl egentligen bara att påpeka att polisen har rätt att förbjuda en demonstration. Det faktum att polisen anser att hotbilden i det här fallet kommer från hans egna meningsfränder hoppar han dock glatt över.

Magnus Eriksson deltar på en vänsterextrem demonstration. Bland kommentarerna kan ses en hyllning från Antirasistisk Senters Shoaib Sultan. Klicka för större bild.

Han menar också att polisens jurister har gjort ett dåligt jobb, då de inte har lyckats ”genomskåda” Motståndsrörelsens paroll ”Knus homolobbyen!”. Tankeläsaren Eriksson hävdar att det organisationen egentligen menar med parollen är att homolobbyister borde dräpas och att organisationens syn på homosexualitet och homolobbyn strider mot norska lagar om rasism.

Vidare hävdar Eriksson att det är ”antisemitiskt” att påpeka homolobbyns judiska rötter, homolobbyns kopplingar till sionistiska organisationer samt homolobbyns kopplingar till globalister. Han hävdar alltså inte att informationen är felaktig i sig, utan endast att den är ”antisemitisk” att påpeka.

LÄS ÄVEN: Är vi fiender till demokratin som bör förbjudas av staten?

Yttrandefrihetshataren Eriksson avslutar med ett något förvirrat argument om att rätten till att yttra sig inte borde gälla nationalsocialister och då särskilt inte rätten att arrangera demonstrationer. Detta eftersom han menar att vissa människor, såsom invandrare, är förhindrade att befinna sig inom samma område som demonstrationen, eftersom nationalsocialister skulle utgöra en fara för dem.

Läs hela lögnartikeln HÄR.

Ursprungligen publicerat på Frihetskamp.


  • Publicerad:
    2017-06-21 16:41