ISLAND. Mångkultur och folkutbyte ska nu bli en realitet även på Island. För att stävja kritiken mot folkutbytet ska även en speciell avdelning inom polisen arbeta med att övervaka så kallat näthat. Detta skriver Nordfronts korrespondent på Island Bror Vakur.

Här ska flyktingar packas in.

Bland annat här ska flyktingar packas in. Foto: mbl.is

Nu räcker det. Nu är det dags att göra något åt situationen. Den isländska staten vill verkligen få fart på det maskineri som ska byta ut det isländska folket. Redan under 2014 kom 1 117 invandrare till Island, som har en befolkningsmängd på 330 000. Nu ska ännu fler in.

Efter ändlös propaganda i radio, viss reklam och på teven om flyktingar och vad islänningar kan göra för dessa stackars inkräktare, har systemet beslutat att släppa in en mängd ”flyktingar” från och med mitten av nästa månad. Det talas om hundatals främmande människor och i december kommer en första våg om 55 syrier. Bara 55 främlingar är mycket för en så pass liten och bräcklig population som den isländska, och Island har redan fått ta konsekvenserna av att ha rasfrämlingar innanför landets gränser. Men det är bara början.

De icke-regerande partierna i Alltinget, såsom Samlingsfronten (socialdemokraterna) och Gröna vänstern, har lagt ett förslag till parlamentet om att Island borde ta emot så kallade kvotflyktingar på 500 personer genom ett samarbete med FN. Dessa ska tas emot under loppet av tre år; 100 detta år, 200 under 2016 och 200 under 2017. Partierna vill fokusera på att mestadels ta emot människor från Syrien utifrån en form av policy om att återförena syriska familjer.

Främlingarna ska fördelas på tre kommuner; Akureyri, Hafnarfjörður och Kópavogur, och ett flyktingråd har skapats för att ta hand om röran.

Eygló Harðardóttir, social- och bostadsminister, har ingått avtal med Reykjaviks borgmästare Dagur B. Eggertsson (S) om att ta emot två grupper av flyktingar och asylsökande fördelade på 13 syrier respektive fem syrier av homofil läggning, varav de senare till största delen nu redan befinner sig i landet. Det verkar som att Eygló Harðardóttir och andra av hennes sort inte bara vill hjälpa sådana som flyr från krig utan att fylla Island med vem som helst genom att ta varje tillfälle att ”hjälpa” till exempel homofiler som hävdar att de är förföljda i sitt hemland. Det tycks som om att dessa människor, liksom de flesta vänsteranhängare, beter sig som en kvinna i beroende av sin alkoholiserade man och villiga att hjälpa alla de tror vara i nöd, oavsett om detta leder till att deras familj eller i detta fall hela folket får lida för det.

Polisen på Island har uppgett till media att den har, trots brist på medel och protester nyligen för bättre lön, skapat en avdelning som fokuserar på så kallade hatbrott och ska övervaka ”hatfyllda” kommentarer och ”extrema grupper” på internet. Gröna vänstern-politikern Eyrún Eyþórsdóttir, som kommer att bli ny ställföreträdande polischef i början av nästa år, kommer övervaka hatbrott och hålla kontakt med de grupper som brotten riktas mot. Denna reaktion från polisen är ett resultat av ökade spänningar om invandring från tredje världen och mot HBT-miljön. Eyþórsdóttir har studerat metoden från polisen i närliggande länder såsom Norge och Sverige. Eftersom 100 så kallade hatbrott har rapporterats i Oslo finns det enligt henne ingen anledning att tro att det är mindre på Island.

Eyþórsdóttirs förberedelser visar att hon förstår att folkutbytet inte kommer att tas emot väl på Island. Den isländska majoriteten vill nämligen inte invaderas med dessa strömmar av ”flyktingar” eftersom också de kunnat studera omvärlden. Bara genom att ha rest till Skandinavien, Storbritannien, Franrike eller Tyskland och där sett förändringarna i verkligheten, eller skaffat sig informationen online, har islänningarna en god bild av vad som nu kommer även till Island.

All isländsk media propagerar nu för mångkulturen dygnet runt och hela tiden förutom när de spelar poplåtar. Den enda media som inte tar någon del i propagandan utan är vaken och medveten om denna invasion är en liten radiostation som heter ’Radio Saga’ (Útvarp Saga). Det isländska systemet uppträder som en totalitär stat i de flesta fall och vill tvinga människor att acceptera homopropaganda i klasser för sexåringar och acceptera de nya ansikten som ska berika Island. Således är vita människor på Island ämnade att antingen vara homosexuella och därmed föda färre barn, eller skaffa barn med andra raser. Detta motsvarar vitt folkmord och bryter mot FN:s folkmordskonvention.

/Bror Vakur

Källor:
Fylgist með uppgangi öfgahópa á Íslandi
Ekki há­mark á fjölda flótta­fólks
Ísland taki við 500 flóttamönnum næstu þrjú árin
Samið um móttöku og aðstoð fyrir flóttafólk
Óska eft­ir íbúðum fyr­ir flótta­fólk


  • Publicerad:
    2015-11-20 12:00