”FÖRINTELSEN”. Denna söndag återpubliceras dokumentären The Majdanek Gas Chamber Myth.

Förintelseblufferi i sitt esse: Först hade de onda tyskarna i Majdanek gasat 2 000 000.

Förintelsebluffarna menade först på att de onda tyskarna i Majdanek hade gasat 2 000 000 i en ”dödsfabrik”. Sedan har siffran reviderats successivt.

Veckans film

Klockan 12:00 vissa söndagar uppmärksammar Nordfront en film eller dokumentär av något slag. Har du förslag på en Veckans film? Kontakta då Robin Palmbladrobin.palmblad@nordfront.se

Visst är det trevligt att fler och fler börjar undersöka den groteska och vedervärdiga bluffen som prackats på oss under dess namn ”Förintelsen”?

Internet tycks fungera som steroider för historierevisionism och kommer i det långa loppet att skänka rättvisa till det grovt förtalade tyska folket.

Ny dokumentär om förintelseblufferiet i Majdanek

Under gårdagen tipsade Nordfront-läsaren Bengt om en dokumentär kallad The Majdanek Gas Chamber Myth, översatt: Myten om gaskamrar i Majdanek.

Dokumentären släpptes för en dryg månad sedan och skaparna har även producerat de populära underground-dokumentärerna The Last Days of the Big Lie och The Treblinka Archaeology Hoax.

Förintelsebluffarna har reviderat dödssiffrorna men varit för snåla för att köpa nya skyltar. De gamla siffrorna syns fortfarande.

Förintelsebluffarna har reviderat dödssiffrorna men varit för snåla för att köpa nya skyltar. De gamla siffrorna syns fortfarande.

Majdanek var det första större koncentrationslägret som de allierade erövrade. Då Sovjet erövrade lägret menade de i sin propaganda på att tyskarna mördat över 2 000 000 människor i en ”dödsfabrik” som inkluderade sju ”människogaskamrar”.

Dock så erövrades lägret nästintill intakt och innehöll stora mängder dokumentation och fysiska bevis som motbevisar groteska påståenden om att tyskarna skulle använt sig av ”gaskamrar förklädda som duschrum”.

Krympta huvuden, en askkopp av människoben, lampskärmar av människohud med mera. Tro på denna groteska smörja som den amerikanska avdelningen för psykologisk krigföring presenterade, annars är du en ond nazist.

Buchenwald är ett annat läger som Nordfront tidigare tagit upp, där förintelseblufferiet nästan är grövre: Krympta huvuden, en askkopp av människoben, lampskärmar av människohud med mera. Tro på denna groteska smörja som den amerikanska avdelningen för psykologisk krigföring presenterade, annars är du en ond nazist.

Sedan den sovjetiska propagandan har dödssiffrorna sjunkit drastiskt och det erkänns officiellt att fem av sju ”människogaskamrar” i själva verket aldrig var ”människogaskamrar”.

Dokumentären The Majdanek Gas Chamber Myth smular sönder förintelseblufferiet gällande ”gaskamrar förklädda som duschrum” och påvisar att Majdanek är ett mikrokosmos av det större förintelseblufferiet.

Se dokumentären här:

Ursprungligen publicerad 2015-01-11.


  • Publicerad:
    2015-01-11 10:00