”FÖRINTELSEN”. Magnus Svensson skriver om ”Förintelse”-religionens budord, helgon och heliga platser.

forintelsen_hjarntvatt_stor

Satir gällande hur skolelever indoktrineras till att bli troende på Förintelse-religionen. Censurerad på grund av svensk lagstiftning.

Vi har en ny religion i världen, en religion som vuxit sig otroligt stark under de senaste decennierna. Den kallas Förintelsen. En något besynnerlig religion för den har ingen uppfattning om en gud. I stället har den en Satan, kallad Adolf Hitler.

Den lär ingenting om godhet och moral som de flesta andra religioner gör. Men likväl har den ett flertal budord som måste följas slaviskt. Den som bryter emot dem kan i flera länder straffas med fängelse.

Bland budorden kan nämnas:

Du skall aldrig tvivla på siffran sex miljoner judiska offer
Du skall aldrig tvivla på att merparten av dem dog i gaskamrar
Du skall aldrig jämföra Förintelsen med andra folkmord
Du skall aldrig jämföra Nazitysklands brott med Israels
Du skall aldrig tvivla på Israels rätt att existera på erövrad mark
Du skall aldrig kritisera judiska organisationer eller Israel
Du skall aldrig visa nåd emot otrogna

Eli Wiesel.

Helgonet Eli Wiesel.

Denna religion har numera otroligt många heliga platser för dyrkan i form av Förintelsemuseer och -monument över hela världen. På Wikipedia finns en lista som anger 169 större museer och monument spridda över 27 länder.

Likt Robert Faurisson skriver har den har sina helgon, till exempel Anne Frank, Eli Wiesel, Simon Wiesenthal, sina reliker (skor, tvålar, glasögon, avklippt hår), sitt Golgata (Auschwitz), sina mirakler (överlevare, miljoner av dem), sina pilgrimsfärder (till Auschwitz).

Den var ursprungligen en rent judisk religion men dess mäktiga missionärer (som härskar över medier, skolor, domstolsväsen och banker i västerlandet) har nu gjort den till en av de mest utbredda religionerna i världen. Den har samlat enorma rikedomar genom utpressning (65 miljarder dollar från Tyskland, 55 miljarder från USA), Schweiziska banker klämdes på 1,24 miljarder och helt nyligen har utpressningen påbörjats mot Frankrike.

Man kan fråga sig vad ursprunget är till en så mäktig religion. Den anger själv ursprunget till att sex miljoner judar dödats i ett nazistiskt folkmord. Är det en tillräcklig förklaring till religionens genomslagskraft, även om siffran faktiskt var sann? Njaa, 1900-talet bjöd ju på många förintelser. Var finns det museer och monument till minnet av Stalins och hans judiska medhjälpares mord på 10 – 20 miljoner (offer för hungersnöd inräknade) huvudsakligen kristna offer?

Eller Maos offer i Kina, som uppskattats av olika bedömare till mellan 18 och 45 miljoner. Finns det inte ens en liten minnesplatta över dem någonstans i världen?

Eller förintelsen på tyskar efter andra världskriget. Elva miljoner dödade EFTER krigsslutet. En av de allierade planerad, avsiktlig förintelse genom av dem iscensatt världens mest ohyggliga folkomflyttning där fyra miljoner tyskar dog, en avsiktlig och helt onödig utsvältning av det tyska folket där fem miljoner tyskar dog och en massutrotning av krigsfångar där två miljoner dog, totalt elva miljoner.

Detta folkmord är helt belagt med dokument, filmer och bilder till skillnad från det påstådda judiska folkmordet. Totala antalet har ibland angivits högre (15 miljoner) eller lägre (nio miljoner) vilket talar för att denna förintelse faktiskt får debatteras och undersökas, vilket gäller för alla förintelser utom just den påstådda judiska förintelsen.

Som jämförelse kan nämnas att Röda Korset 2005 avgav en rapport som anger Tysklands totala förluster i kriget, militära och civila, till 7 375 800. Alltså mindre förluster än efter kriget. Förtjänar inte även Tysklands förintelse några minnesmärken?

Vi har Japans folkmord i Kina 1936 — 1945:  6 miljoner. Röda khmerernas folkmord i Kambodja: 2 miljoner. Mordet på Armenier i Turkiet: 1,9 miljoner.

Och faktiskt mängder av andra, inte fullt så stora folkmord.

Och alltså massor av minnesmärken för de påstådda sex miljonerna döda judar. Om vilka ingen debatt eller forskning får förekomma. Det tycks vara särskilt synd om judar.

/Magnus Svenson


  • Publicerad:
    2015-01-19 11:02