INRIKES. Polisen och visselblåsaren Peter Springare vägrar att ge sig och har nu publicerat ytterligare ett Facebookinlägg där han ger en ocensurerad bild av mångkulturens kriminella baksida.

Trots en enorm medial hets följt av avståndstaganden och polisanmälning från sina överordnade fortsätter polisen och visselblåsaren Peter Springare att stå på sig. Han har även fått ett enormt stöd av folket och fick dagen efter sitt Facebookinlägg, där han gav en ocensurerad bild av vardagen för polisen i Örebro, massvis med blombuketter skickat till sig via Örebro polisstation. I skrivande stund har dessutom den Facebookgrupp som skapades till stöd för honom 168 525 medlemmar.

Springare har även inspirerat medlemmarna i Facebookgruppen att starta en ny namninsamling som kräver att Brottsförebyggande rådet (BRÅ) gör en ny utredning kring invandrare och brottslighet. Det var elva år sedan BRÅ senast gjorde en undersökning i ämnet, men trots detta tycker bland annat justitieminister Morgan Johansson, juden och kriminologen Jerzy Sarnecki och BRÅ själva att det ”inte behövs”.

Nu har han även publicerat ett nytt Facebookinlägg där han ger ytterligare information om massinvandringens radikala påverkan på brottsstatistiken.

Läs inlägget nedan:

Vill börja med att återigen sända mitt mycket stora, stora Tack!!!! till alla de, runt om ilandet och utomlands ifrån, som skickat brev, kort, hälsningar i olika medier, blommor, presenter mm. Likaså jättetack till alla de som startat och kämpat med olika grupper på facebook till stöd för mig. Ni skall veta att allt detta stöder och värmer något enormt. För som jag tidigare skrivit, är det en isande kyla som biter genom märg och ben, när man står på barrikaden i full orkan.

Jag har lärt mig mycket den här veckan.Dels hur fruktansvärt infekterat ämnet jag tagit upp egentligen är. Men också på ett brutalt sätt blivit varse hur enkelt det är att förvrida en text till att tolkas till något helt annat, än det som verkligen sagts eller som var andemeningen från början. Allt efter egna politiska agendor.
Jag har också med en kirurgisk precision stämplats som rasist, utlänningshatare och ”godtyckare”, vars ”sanningar”och egna upplevelser mästrande har satts inom citationstecken. Det har förvånat mig hur många kommentatorer och höga politiker, förbehållit sig rätten att beröva mig mina egna erfarenheter och sanningar, genom att avfärda dem med att jag ”har fel” och bara lever på schabloner.
Jag vill bara säga, när det gäller vad jag säger, tycker eller påstår, så är det min obrutna sanning. Likaså vad jag ser och upplever i vardagen kring elände, misär och ond bråd död och vad detta får för konsekvenser för samhället i stort, så är också det min obrutna sanning. Jag vill diskutera företeelser som är destruktiva och få en ändring till stånd. Däremot står jag inte för rasism och godtycke, när det gäller att förhålla sig till andra människor. Detta oavsett om man är invandrare eller ”genuin” svensk.

Tyvärr har jag inte kunnat jobba så mycket den här veckan på grund av den ”storm” av flöden på olika sätt, till följd av mitt inlägg förra fredagen. Men jag kommer här nedan att redovisa lite fakta, kring ett par av de brottskategorier vi utrett här på grova brottsgruppen i Örebro under tiden 1 januari 2015 till 30 december 2016.
Den första är kategorin mord/mordförsök, vilket är ett av de allvarligaste brotten vi har i vår brottsbalk. Är ofta också mycket komplex att utreda och kräver mycket stora resurser och tid, vilket självklart påverkar utredningsresultaten vad gäller exempelvis mängdbrotten.

Mord/mordförsök 1 jan 2015 – 30 dec 2016;
12 utredda ärenden. 24 misstänkta gärningsmän
I 10 av ärendena var gärningsmännen av utländsk härkomst.
I 2 av ärendena var gm av svensk härkomst.
Av de sammanlagt 24 involverade gärningsmännen var 22 av utländsk härkomst och 2 av svensk härkomst.

Den försvinnande lilla del av alla invandrare som är kriminella, är således kraftigt överrepresenterade här när det gäller mycket grova våldsbrott. Och om nu inte detta skulle vara något så när lika i landet i stort, har vi i Örebro mycket, mycket stora problem.

Utpressning; samma förutsättningar i tidsperioden.
18 utredda ärenden. 25 misstänkta gärningsmän.
I 13 av ärendena var gärningsmännen av utländsk härkomst.
I 4 ärenden var gärningsmännen av svensk härkomst.
I 1 ärende var gm okänd.
Av de sammanlagt 25 gärningsmännen var 19 av utländsk härkomst och 5 var av svensk härkomst och 1 okänd.

Jag återkommer nästa vecka eller tidigare, med lite redovisningar från min horisont.
Jag ber att få avsluta med detta;

Ahmeds pappa ville inte se sina barn bli dödade i ett sönderslitet, våldsamt, krigshärjat land. Han satsade allt han hade och flydde till Sverige. Han ville ge sina barn ett tryggare liv och en bättre framtid.
I dag är Ahmed mördad. Brutalt nedskjuten på öppen gata i Sverige.

Väldigt många av brottsoffren i dessa våldsbrott jag och övriga grova brottsutredare i landet utreder, är just invandrare eller barn till invandrare. Därför är det inte heller så konstigt att jag fått så pass stort stöd av just invandrare, eftersom de förstår vad det är jag sätter fingret på.

.


  • Publicerad:
    2017-02-10 21:20