INRIKES. Den kände polismannen Peter Springare har blivit anmäld efter att ha skrivit ett uppmärksammat inlägg om massinvandringens konsekvenser.

Örebropolisen Peter Springare.

Den kände Örebropolisen Peter Springare har hamnat i blåsväder efter att han i fredags skrev ett inlägg som tar upp konsekvenserna av Sveriges enorma massinvandring. I inlägget skriver Springare bland annat att under en arbetsvecka med flera sexualbrott att utreda så var det uteslutande invandrare som låg bakom brotten.

Läs Springares inlägg nedanför:

Jag är så jävla trött. Det jag kommer att skriva här nedan, är inte politiskt korrekt. Men det skiter jag i. Det jag kommer att torgföra till er alla skattebetalare är förbjudet att torgföra för oss statligt anställda. Det renderar i utebliven karriär och utebliven individuell lön. Även fast det är sant. Jag skiter i allt detta, ska snart ändå gå i pension efter 47 år i denna verksamhet. Jag kommer nu och varje vecka framgent att redogöra i detalj för vad som sysselsätter Mig som utredare/förundersökningsledare på grova brottsroteln polisen i Örebro. Det kommer inte att harmoniera med BRÅ:s uppfattning eller andra vänstervridna kriminologers uppfattning i den allmänna debatten.
Våra pensionärer går på knäna, skolan är ett enda kaos, sjukvården är ett inferno, polisen har totalhavererat etc etc. Alla vet varför men ingen törs eller vill torgföra anledningen, p g a att Sverige alltid levt på myten om det präktiga ultimata samhället som har osinnliga resurser för att vara i framkant när det gäller att vara det enda politiskt korrekta alternativet i en dysfunktionell värld som slår knut på sig själv, genom destruktivt beteende i olika religioners namn.

Nu kör vi; Detta har jag hanterat Måndag- fredag denna vecka: Våldtäkt, våldtäkt, grov våldtäkt, överfallsvåldtäkt, utpressning, utpressning, övergrepp i rättssak, olaga hot, våld mot polis, hot mot polis, narkotikabrott, grovt narkotika brott, mordförsök, våldtäkt igen, utpressning igen och misshandel.

Misstänkta gärningsmän; Ali Mohamad, Mahmod, Mohammed, Mohammed Ali, igen, igen, igen Christoffer…va är det sant. Ja ett svenskt namn smög sig in i utkanten av ett narkotikabrott, Mohammed, Mahmod Ali, igen och igen.

Länder som representerar veckans alla brott: Irak, Irak, Turkiet, Syrien, Afganistan, Somalia, Somalia, Syrien igen, Somalia, okänt land, okänt land, Sverige. Hälften av de misstänkta kan vi inte veta säkert eftersom de inte har några giltiga papper. Vilket i sig oftast innebär att de ljuger om nationalitet och identitet.

Nu pratar vi bara Örebro kommun. Och dessa brott upptar vår utredningsförmåga till 100%.

Så här ser det ut och har sett ut de senaste 10-15 åren.
Återkommer nästa fredag med en redogörelse för den gångna veckan.

Springares inlägg har nu lett till att en anmälan mot honom har gjorts och en åklagare ska nu utreda om den ärliga polismannen kan ha gjort sig skyldig till brott.

Trots den mediala hetsen mot Springare samt att en utredning mot honom kommer att inledas står han på sig och inlägget ligger i skrivande stund fortfarande kvar på hans Facebook-sida där man kan se att merparten av kommentarerna till inlägget berömmer Springare för hans ärlighet. Bland annat kan man läsa: ”Du är ett föredöme. Vi är i stort behov av sanningssägare i Sverige och du är verkligen en av dem!! Önskar dig allt gott!”.

Källor:
Peter Springares Facebook
Kända polisprofilen från Örebro anmäls efter hätskt inlägg på Facebook


  • Publicerad:
    2017-02-05 12:24