Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Radio Nordfronts prepping-special

Av Redaktionen, 2015-11-21
redaktionen@nordfront.se

NORDFRONT. Denna vecka sänder Radio Nordfront en prepping-special där vi radar upp tips hur man klarar sig bättre i det kaotiska och våldsamma Sverige som makthavarna skapat.

Klicka för förstoring.

Klicka för förstoring.

Här kommer avsnitt 32 av Radio Nordfront. De fasta medarbetarna Robin Palmblad, Martin Saxlind och Pär Öberg gästas i detta avsnitt av Peter H. Norrland och diskuterar självhushållning, prepping och survivalism.

Avsnittet gick bland annat in på:

  • Hur du blir jägare — börja med att köpa teoriböckerna Jägarskolan och kontakta därefter provförrättare i din lokala jaktklubb.
  • Lite basala tips gällande självhushållning. Även Alternativ.nu uppmärksammades.
  • Prepping och survivalism.
  • Lagliga försvarsmedel som är bra att ha i hemmet för att freda sig mot angrepp: exempelvis Radio Nordfront-spjutet (kvastskaft med en morakniv fastsatt med slangklämmor).
  • Canning, alltså inkokning. Öbergs tryckkokare går att hitta här.
  • Basal radiokommunikation. Baofeng-enheten går att hitta här.
  • Hur man gör upp eld i skogen ifall det råder stränga förhållanden.

Besök Nordfront forums avdelning för Friluftsliv / Vildmark / Överlevnad och Survivalism här.

Stöd Radio Nordfront:

Gillar du Radio Nordfront? Ditt stöd behövs och från och med nu går det för er lyssnare att donera till Radio Nordfronts verksamhet.

Swish-nummer: 1233882990
Bitcoin-plånbok: 1AJiMVvWvSc7eShqEvHa7mufkNne4CnhQa

Bitcoin-Profits3f2acbaa-c36c-44e1-9542-28436d34a695

Lyssna på avsnittet (109 minuter):

Det går även att ladda ner avsnittet i .mp3-format genom att klicka här eller på nedladdnings-ikonen uppe i högra hörnet på Soundcloud-spelaren, ovanför.

Glöm ej att prenumerera på vår Youtube-kanal och Soundcloud-kanal.

Radio Nordfront är tänkt att fylla den efterfrågan som uppenbarligen finns på att Nordfront och Motståndsrörelsen ska börja med podcast/webbradio. Vi har valt att börja i liten skala och tänker känna pulsen på våra lyssnare och utvecklas allt eftersom. Vi försöker att ha stora öron och vara våra lyssnare tillmötesgående.

Radio Nordfront är en del av Nordfront och Motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robin Palmblad, Martin Saxlind, Emil Hagberg och Pär Öberg.

Vidare kommer intressanta personer från Motståndsrörelsen, men även utomstående nationella, att bjudas in för att medverka i Radio Nordfront.


  • Publicerad:
    2015-11-21 00:30