Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Radio Regeringen #144: Journalistik och misslyckat AFA-drev med Marita Andersson

Av Radio Regeringen, 2019-01-11
radioregeringen@nordiskradio.se

RADIO REGERINGEN. Live klockan 20.00: Marita Andersson berättar om sin journalistik samt om drevet från AFA mot henne som misslyckades totalt.

Damerna börjar det nya året med buller och bång. I kvällens program kommer Marita Andersson, som är skribent på Nordfront, gästa programmet.

Vi kommer tillsammans med Marita ta reda på hur en nordfrontskribent arbetar, vad är det för arbete som ligger bakom artiklarna och hur blir man en bra skribent. Hon har skrivit många välskrivna artiklar där hon verkligen har gått in på djupet i diverse ämnen. Nu senast skrev hon en artikel om Astrid Lindgrens skola i Småland som Motståndsrörelsen besökte i höstas. Vad har hänt på skolan efter organisationens besök?

Marita har under den senaste tiden varit utsatt för AFA. De har upprepade gånger försökt få henne sparkad från hennes arbete men hon har stått på sig. Dock har hennes arbetsgivare agerat korrekt och bedömt Marita för hennes arbete och inte för hennes politiska åsikter.

Detta och mycket mycket mer kommer diskuteras i kvällens program. Så luta er tillbaka denna fredag och lyssna på årets första Radio Regeringen avsnitt, live kl 20.00!

Har du något att dela med dig av till damerna ikväll? Maila in dina frågor/funderingar/tankar till radioregeringen@protonmail.com eller var delaktiga i live-chatten på spreaker.

Listen to ”Radio Regeringen #144: journalistik och misslyckat AFA-drev med Marita Andersson” on Spreaker.

Stöd Radio Regeringen:
Gillar du Radio Regeringen? Ditt stöd behövs och alla donationer, stora som små, tages emot med största tacksamhet. Pengarna används till att förbättra radioutrustningen och på andra sätt din upplevelse. Allt överskott går direkt till organisationen!

 • Stöd Radio Regeringen genom att donera Bitcoins:
  Förkrav: Mobilt bankid, Swish
  Börja med att surfa in på: https://bt.cx/sv/express/
  1. Välj Bitcoin.
  2. Fyll i den summa i SEK du vill donera, så får du ett ungefärligt belopp i BTC i rutan under.
  3. Bitcoinadressen som köpet ska utbetalas till. Här fyller du i Radio Regeringens bitcoin-adress: 1NA9NmhDRQdsfPHRwxQgFgvGgvhxPbKr3
  4. Ange din e-postadress, för kvitto av köpet.
  5. Ange ditt personnummer.
  6. Ange ditt mobilnummer, måste vara samma nummer som du har registrerat på Swish.
  7. Fyll i resterande personuppgifter.
  8. Maila till radioregeringen@protonmail.com och skriv vilket namn vi ska tacka i radion.
 • Kontantdonationer: Skicka till ”Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg”.
  Märk donationen ”RR” eller ”Radio Regeringen”!

Besök Radio Regeringens Spreaker-kanal.

Maila Radio Regeringen:
Har du tips eller frågor? Maila Radio Regeringen på radioregeringen@nordfront.se

Tyvärr har vi fortfarande problem med vår mail men vill ni ha kontakt med oss kan ni maila till vår tillfälliga mail radioregeringen@protonmail.com. Vi jobbar på problemet!

Radio Regeringen är en del av Nordfront och Nordiska motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Radio Regeringen är ett trevligt och lättsamt nationalsocialistiskt, kvinnligt radioprogram, som marknadsförs som ”nationalsocialistisk mysradio”. De tar upp nationalsocialistiska frågor och nyheter ur ett mer lättsamt, mjukt och kvinnligt perspektiv. Ett behagligt format, helt enkelt!

Fasta programledare: Elin, Tess & Noora.


 • Publicerad:
  2019-01-11 11:47