Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

RN#12: Öberg, HMF, Göran Greider, Expo-hets och Säpo

Av Redaktionen, 2015-06-11
redaktionen@nordfront.se

RADIO NORDFRONT. I det tolfte avsnittet medverkar återigen Pär Öberg som tillsammans med de andra diskuterar aktuella händelser.

radionordfront_avsnitt12

Här kommer det tolfte avsnittet av Radio Nordfront. De fasta medarbetarna Robin Palmblad, Emil Hagberg och Martin Saxlind gästas i detta avsnitt av Motståndsrörelsens Pär Öberg. Öberg berättar om arbetet i Ludvika kommunfullmäktige och bjuder på en kort telefonintervju med Göran Greider.

I avsnittet diskuteras även följande saker:

  • Hets mot folkgrupp-misstanken mot Saxlind som är Nordfronts ansvarige utgivare.
  • Expos hets mot Radio Nordfront och andra systemkritiska ”poddar” som finns på Youtube och Soundcloud.
  • Säkerhetspolisen och dess arbetsmetoder med anledning av att Christopher Pedersen tidigare idag fick oanmält besök av två agenter.
  • Avslutningsvis avrundas programmet med en utvärdering av radioprojektets inledningsfas samt vad som skulle kunna komma framöver.

Rättelse: Under programmet sägs att Säpo sedan årsskiftet lyder under riksdagen, det är felaktigt. Säpo lyder sedan årsskiftet under regeringen och ytterst bilderbergs-nickedockan Stefan Löfven. Läs mer här.

Aktuell länkar:
Inte hets mot folkgrupp när jude kallar svenskar vidrig ohyra som bör utrotas
TT: Att påpeka rasskillnader är ”hets mot folkgrupp”
Löfven tar över Säpo

Lyssna (72 minuter):

Det går även att ladda ner avsnittet i .mp3-format genom att klicka här eller på nedladdnings-ikonen uppe i högra hörnet på Soundcloud-spelaren, ovanför.

Glöm ej att prenumerera på vår Youtube-kanal och Soundcloud-kanal.

Radio Nordfront är tänkt att fylla den efterfrågan som uppenbarligen finns på att Nordfront och Motståndsrörelsen ska börja med podcast/webbradio. Vi har valt att börja i liten skala och tänker känna pulsen på våra lyssnare och utvecklas allt eftersom. Vi försöker att ha stora öron och vara våra lyssnare tillmötesgående.

Radio Nordfront är en del av Nordfront och Motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Programledare: Robin Palmblad, Martin Saxlind och Emil Hagberg.

Vidare kommer intressanta personer från Motståndsrörelsen, men förhoppningsvis även utomstående nationella, att bjudas in för att medverka i Radio Nordfront.


  • Publicerad:
    2015-06-11 03:55