Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

RN#25: En före detta judisk marxist berättar om sitt uppvaknande

Av Redaktionen, 2015-10-08
redaktionen@nordfront.se

NORDFRONT. I avsnitt 25 gästas Radio Nordfront av Lasse Wilhelmson som genomför en mycket intressant och lång intervju.

avsnitt25

Klicka för förstoring.

Här kommer det tjugofemte avsnittet av Radio Nordfront. De fasta medarbetarna Robin Palmblad, Emil Hagberg, Martin Saxlind och Pär Öberg intervjuar i detta avsnitt Lasse Wilhelmson, som genomför en mycket intressant och lång intervju.

Wilhelmson har på senare år gjort sig känd främst för sin kritik mot staten Israel och sionismen, men har en politisk bakgrund inom 68-vänstern och Vietnamrörelsen. Han ha skrivit boken Är världen upp och ner?, en bok som går att köpa genom hans webbplats.

Han beskriver sig själv som en före detta judisk marxist, som på senare år att började intressera sig för det som han kallar för den anglo-sionistiska maktstrukturen med bankirsläktet Rothschilds i spetsen, som har ekonomiskt säte i City of London, men förgreningar över hela världen.

Hans uppvaknande blev en omtumlande resa för honom då han ”började läsa hyllmeter med förbjuden litteratur” för att undersöka denna maktstruktur. Något som gjort att han idag helt har lämnat sin judiska identitet bakom sig.

Numera är han dessutom en uttalad kritiker till de officiella versionerna av både ”Förintelsen” och 9/11-attackerna.

Besök Lasse Wilhelmsons webbplats här.

Intervjun gick bland annat in på:

Stöd Radio Nordfront:

Gillar du Radio Nordfront? Ditt stöd behövs och från och med nu går det för er lyssnare att donera till Radio Nordfronts verksamhet.

Swish-nummer: 1233882990
Bitcoins-plånbok: 1AJiMVvWvSc7eShqEvHa7mufkNne4CnhQa

Bitcoin-Profits3f2acbaa-c36c-44e1-9542-28436d34a695

Lyssna på avsnittet (147 minuter):

Det går även att ladda ner avsnittet i .mp3-format genom att klicka här eller på nedladdnings-ikonen uppe i högra hörnet på Soundcloud-spelaren, ovanför.

Glöm ej att prenumerera på vår Youtube-kanal och Soundcloud-kanal.

Radio Nordfront är tänkt att fylla den efterfrågan som uppenbarligen finns på att Nordfront och Motståndsrörelsen ska börja med podcast/webbradio. Vi har valt att börja i liten skala och tänker känna pulsen på våra lyssnare och utvecklas allt eftersom. Vi försöker att ha stora öron och vara våra lyssnare tillmötesgående.

Radio Nordfront är en del av Nordfront och Motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Programledare: Robin Palmblad, Martin Saxlind och Emil Hagberg.

Vidare kommer intressanta personer från Motståndsrörelsen, men även utomstående nationella, att bjudas in för att medverka i Radio Nordfront.


  • Publicerad:
    2015-10-08 01:15