Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Mindre sportflygplan kraschat i vattnet

Oklart vad som orsakat kraschen Två personer saknas.

En person skjuten utanför polishuset i Norrköping

Polis använde tjänstevapen mot knivman Utreds som försök till mord.

Nytt påstått attentat mot synagogan i Norrköping

”Om judar angrips är det antisemitism” Uppger sig ha bevis i form av video och stillbilder.

Taxichaufför försökte våldta passagerare

Kvinna skulle hem efter restaurangbesök Blev fasthållen i taxin

Planerat fängelse i ett av två län blir ett i vardera

Nya anstalter i Norrköping och Värnamo 400 platser ska ”minska trycket på häktena”.

Kommuner försökte stoppa Paludans koranbränningar

Uppmanade polisen att inte ge Paludan tillstånd Polisen måste också ”värna yttrandefriheten”.

Paludan

Polisen på tå i Skäggetorp

Pauludan har utlovat manifestationer under dagen Okänt var han befinner sig.

Kvinna död i trafikolycka i Norrköping

OLYCKOR. En kvinna i 30-års åldern dog i morse i en trafikolycka i Norrköping. Kvinnan som färdades på en elsparkcykel blev påkörd av en lastbil.

Dockor upphängda vid Synagogan i Norrköping

NORRKÖPING. Polisen larmades på söndagsmorgonen om att dockor och plakat hängts upp utanför synagogan i Norrköping. Nordfront har talat med en orolig Norrköpingsbo om händelsen.

SD-topp från Norrköping filmades när han snortade kokain på fest

INRIKES. SD-politikern Darko Mamkovic filmades då han snortade kokain på en fest.

De Geer-ätten motsätter sig BLM:s krav på att riva anfaderns staty

INRIKES. ”Konstnären” Carl Johan De Geer ser gärna att BLM-ikonoklasterna river en staty föreställande anfadern Louis De Geer. Men varken De Geer-ättens huvudman Jan De Geer eller den nationalistiske opinionsbildaren Jonas De Geer håller med.

Ridskola hittade ponny ihjälskjuten i före detta “utsatt område”

NORRKÖPING. Stadsdelen Hageby plockades förra året bort från polisens lista över ”utsatta områden”. Men en ridskola i stadsdelen har likväl drabbats av flera anlagda bränder och i somras fått en av sina ponnys ihjälskjutna.

Somaliern Ahmed Dahir Mahamoud våldtog 9-årig flicka – dömdes till 11 års fängelse

DET MÅNGKULTURELLA VÅLDET. Sverige är efter mångkulturens införande ett av världens farligaste våldtäktsländer där inte ens barn går säkra. På måndagen dömdes somaliern Ahmed Dahir Mahamoud till elva års fängelse för den bestialiska våldtäkten av en 9-årig flicka som var på väg hem från skolan.

Klistermärkesuppsättning Norrköpings kommun

Måndagen den 16/3 var medlemmar ute och “klibbade” längs cykelvägar runt om i Sandbyhov och Vidablick i Norrköping. Vi uppmanar er att ansluta er till Nordiska motståndsrörelsen!

Folkupplysning i Norrköping

Torsdagen den 19 mars besökte aktivister och medlemmar i Näste 8 stadsdelen Klockaretorpet i Norrköping för att sprida folkupplysande information till befolkningen. Vårsolen strålade och gruppen lyckades få ut drygt 1 100 flygblad samt ett antal väl placerade klistermärken. I dessa coronatider är det viktigt att folket informeras om att det finns ett alternativ till […]

Klistermärkesuppsättning – Norrköping

Under lördagen den 23 februari fylldes gatorna i centrala Norrköping med ett stort antal klistermärken längs södra promenaden, universitetet och stadsmuseet. Kommunistpropaganda revs även  ner från elskåp.

Norrköpings Stadsmuseum – Klistermärkesuppsättning

Under söndagen sattes det upp klistermärken vid Söder tull, framför allt utanför och innanför det vänster propagandistiska stadsmuseet i Norrköping. Gatorna sanerades även från kommunist-propaganda.

Misstänkt för mord på 3-årig dotter hittades död i häktet: “Inget tyder på självmord”

INRIKES. En man som satt häktad misstänkt för grovt vållande till annans död efter att hans 3-åriga dotter dött under hans vård har avlidit. Enligt uppgifter finns inget som tyder på att mannen begått självmord.

Finspångstidning granskar Motståndsrörelsen: “Nazistiska NMR ökar sin aktivitet”

LÖGNPRESSEN. Östgötatidningen Folkbladet, som har sin starkaste läsarkrets i Finspång, har i dagarna uppmärksammat att Nordiska motståndsrörelsen blir allt mer aktiva i Norrköpingstrakten. ”Artiklarna var sansade”, menar nästeschef Jimmy Thunlind.

Näste 8 hedrade minnet av Dresden i manifestation med tal och banderoller

NORDISKA MOTSTÅNDSRÖRELSEN. På 75-årsdagen av terrorbombningarna över Dresden manifesterade Nordiska motståndsrörelsens Näste 8 utanför Stadsmuseet i Norrköping för att hedra offren och för att protestera mot museets historieförfalskning.

Banderolltillverkning i Norrköping

Måndagen den 10 februari samlades medlemmar i Näste 8 i Norrköping för att tillverka banderoller inför minnesdagen av Förintelsen av civilbefolkningen i Dresden som inleddes den 13 februari 1945. Vi måste upplysa folket som aldrig har fått veta sanningen om detta brott mot mänskligheten och om de allierade segermakternas sanna onda ansikte. Vi förlåter inte […]

Studiecirkel om 9/11 i Norrköping

Torsdagen den 23 januari samlades några medlemmar ur Näste 8 i Norrköping för att fördjupa sig i lögnerna om terrordåden mot World Trade Center den 11 september 2001. Syftet med diskussionen var dels att lyfta fram argument mot den lögnaktiga officiella förklaringen, dels att klargöra de onda bakomliggande orsakerna till att attackerna iscensattes. Gruppen hade […]

Kampdag i Östergötland

Lördag den 18 januari inleddes dagen med att två kamrater i Näste 8 tog en löprunda och tränade på ett utegym i Linköping. Framåt kvällen sammanstrålade dem med fler kamrater och färden gick mot Norrköping. Propaganda spreds i form av spraymallar i kvarteret runt de kulturmarxistiska högsätet “Hallarna” där RFSU inviger sin nya lokal i […]

Basaktivism i Norrköpings kommun

Tisdagen den 7 januari bedrev en medlem från Näste 8 basaktivism i en ort utanför Norrköping. Ett stort antal klistermärken sattes upp längs gång- och cykelvägar. Anslut dig till kampen!

Klistermärkesuppsättning Norrköping

Nya klistermärken sattes i veckan upp i centrala Norrköping längs med S:t Persgatan och Nygatan. Lyktstolpar och elskåp sanerades också från kommunistpropaganda.

Offentlig flygbladsutdelning i Norrköping

Lördagen den 28 december delade Näste 8 ut folkupplysande flygblad till mellandagshandlande Norrköpingsbor. Gruppen inledde aktiviteten vid Ingelstads handelscentrum där flera intressanta samtal uppstod. Därefter omgrupperade aktivisterna sig in till stadens centrum där aktiviteten fortsatte. Nordiska motståndsrörelsen är numera en välkänd och återkommande del av gatubilden i Norrköping, som sig bör i en officiell nationalsocialistisk […]

Klistermärkesuppsättning i Norrköping

Under torsdagen den 26/12 sattes ett antal klistermärken upp längs med Strömmen i Norrköping. Elskåp och lyktstolpar sanerades dessutom från fiendepropaganda.

Offentlig flygbladsutdelning i Norrköping

Fredagen den 20e december begav sig medlemmar och aktivister i Näste 8 ut mitt i julruschen i Norrköpings centrum för att dela ut upplysande flygblad. Flera intressanta diskussioner uppstod med nyfikna flanörer och en ung man visade intresse för medlemskap. Efter en stund dök sex poliser upp och började att trakassera motståndsmännen genom att tjafsa, […]

Kamparbete i Norrköping

Onsdagen den 11 december bedrev medlemmar i Näste 8 kamparbete i Norrköping då 250 flygblad delades ut till hushållen i stadsdelen Smedby. Ett stort antal klistermärken sattes dessutom upp. Anslut dig till kampen för ett fritt Norden!

Klistermärkesuppsättning i Norrköping

Fredagen den 6 december sattes ett mindre antal klistermärken upp längs Albrektsvägen. Lyktstolpar och elskåp sanerades från kommunistisk propaganda.

Två män ihjälskjutna i Norrköping

SKJUTNINGARNA. Två män sköts utanför en nattklubb i centrala Norrköping.

Propagandaaktion i Norrköping

Tisdagen den 26 november ställde några kamrater i Näste 8 upp sig vid Norrköpings resecentrum för att dela ut väckande propaganda i eftermiddagsrusningen. Efter en stund dök några vänsterblivna ungkommunister upp och började dela ut flygblad strax intill. Även en polis kom fram, men han såg inget fel i att motståndsmännen utnyttjade sin yttrandefrihet. Istället […]

Slagteknik och sparring i Norrköpings kommun

Onsdagen den 20 november var det dags för flertalet medlemmar från Näste 8 att träna kampsport. Inledningsvis värmde kamraterna upp med löpning för att sedan gå över till slagteknik. Efter en kort teknisk genomgång av låga sparkar och en viss slagserie gick kamraterna ihop i par och övade teknikerna. Därefter tränades självförsvar mot kniv, detta […]

Israeliskt säkerhetsföretag lyckades inte knäcka “svenska” brottslingars mobiler

BROTT. I det uppmärksammande högskoleprovsfuskmålet tvingas åklagaren ge upp kampen mot de beslagtagna mobiltelefonerna. Det går inte att komma åt data för att säkra bevis.

Explosion i centrala Norrköping – “platsen liknar en krigszon”

INRIKES. På måndagskvällen inträffade en kraftig explosion utanför en lägenhet i centrala Norrköping. En person har skadats och polisen utreder nu händelsen som försök till mord.

Marduk avbokas från ännu en lokal – skyller på “NMR-kopplingar”

MUSIK. På lördag skulle black metal-bandet Marduk ha spelat i hemstaden Norrköping. Men i sista sekund avbokades festivalen December Darkness av lokalägarna på grund av Marduks påstådda kopplingar till Nordiska motståndsrörelsen.

Rasfrämling får fängelse för våldtäkt i Vrinneviskogen

MÅNGKULTUREN. Hovrätten fastslog tingsrättens fängelsedom mot rasfrämlingen som våldtog en 15-årig flicka i Vrinneviskogen utanför Norrköping.

Man blev rånad och våldtagen i Norrköping

BROTT. Tre unga män rånade sitt offer och samtidigt passade en av dem på att våldta den 25-årige mannen de rånat. Idag åtalas de tre unga männen för rån, misshandel, och en även för grov våldtäkt som begicks av en på pappret 16-årig kille.

Mångkulturellt upplopp vid asylboende i Norrköping

NORRKÖPING. Ett 20-tal invandrare verkar ha startat ett upplopp utanför ett asylboende i Norrköping.

Explosion i Norrköping

INRIKES. En explosion i Norrköping drabbade flera lägenheter i ett bostadshus. Fem personer är gripna misstänkta för allmänfarlig ödeläggelse.