Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

USA:s senator Ted Cruz stärker samarbetet med Israel under coronakrisen

JUDISK MAKT. Senatorer från de båda största partierna i USA samarbetar för att importera mer läkemedel från Israel istället för från Kina.

Ted Cruz frågade ut Googlechef om deras valpåverkansambitioner

UTRIKES. Den högt uppsatta Googlechefen Maggie Stanphill kallades inför den amerikanska senaten för att svara på frågor från Ted Cruz. Detta efter Project Veritas avslöjande om IT-jättens ambitioner att påverka det kommande amerikanska presidentvalet.

Ted Cruz hoppar av efter stort nederlag mot Donald Trump

USA. Efter att ha lidit ett enormt nederlag mot Donald Trump beslutade sig kandidaten Ted Cruz, knappt ett par timmar efter att vallokalerna stängt, för att lägga ner sin kampanj. I nuläget ser det ut som att Trump är ostoppbar och att han är den kandidat som kommer att bli republikanernas presidentkandidat.

“Ted Cruz är djävulen personifierad”

USA. En partikamrat till den republikanske kandidaten Ted Cruz menar att Cruz är en ”bedrövlig skitstövel” och ”djävulen personifierad”. Detta sa han inför publik vid Stanforduniversitetet i Kalifornien, USA.

Trump och Clinton än mer sannolika som presidentkandidater

USA. Donald Trump och Hillary Clinton ser nu ut att ha befäst sina positioner som presidentkandidat för sina respektive partier.

Valet av presidentkandidater klart i Iowa

USA. Nu har det preliminära valresultatet i valet av presidentkandidater blivit sammanräknat för delstaten Iowa.