Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Nigel Farage överväger att gå med i annat parti

UTRIKES. Den kände EU-kritikern Nigel Farage överväger att gå med i ett nytt parti om utträdet ur EU dröjer fram tills nästa val till Europaparlamentet.

Nigel Farage lämnar Ukip – anklagar partiet för att vara “besatt” av islam

UTRIKES. Nigel Farage meddelar att han lämnar Ukip, det parti han representerar i EU-parlamentet och tidigare varit ledare för. Orsaken ska vara meningsskiljaktigheter.

”Meghans avkomma kommer att fläcka Storbritannien”

STORBRITANNIEN. UKIPS ledare Henry Bolton sitter löst efter sin flickväns rasistiska åsikter.

Sverigedemokraterna anordnar European Freedom Awards – en alternativ “Nobelfest”

SVERIGE. SD bjuder in till European Freedom Awards – en alternativ ”Nobelfest” i mångmiljonklassen. Festligheterna går av stapeln 4 november och bland de 400 gästerna nämns UKIP-ledaren Nigel Farage. En tidigare europeisk stabchef kommer tilldelas ”fredspris”.  

Obama säger åt Storbritannien att stanna i EU – UKIP slår tillbaka

UTRIKES. USA:s president Barack Obama sa tidigare i veckan under ett besök i Storbritannien att landet bör stanna kvar i EU. Detta har retat upp många britter som inte vill att andra stater ska lägga sig i folkomröstningen om EU-medlemskapet som ska hållas i Storbritannien. Det EU-kritiska partiet UKIP har också släppt en film som förklarar hur det hade sett ut om USA var med i en EU-liknande union.

UKIP:s toppnamn förstörde intervju med Jean-Marie Le Pen

EU. Det blev ett spänt läge när UKIP:s toppnamn och talesman i invandringsfrågor bröt sig in i en intervju som gjordes med Jean-Marie Le Pen i EU-parlamentets korridorer.