INSÄNDARE Kinesen Long Phung tar avstånd från Tobias Hübinettes kriminalitet, vänsterextremism och skolkande.

Insändare

Det här är en insändare. Åsikterna som framförs i insändaren behöver inte nödvändigtvis fullt ut delas av Nordfront-redaktionen.

Vill du som läsare av Nordfront tycka till om något i en insändare? Skicka då insändaren till redaktionen@nordfront.se

Att känna eller t.o.m. tycka att den vita rasen är underlägsen på alla upptänkliga plan är naturligt med tanke på dess historia och nuvarande handlingar. Låt den vita rasens västerland gå under i blod och lidande.[1]

Tobias Hübinette

Den arge adoptivkinesen Tobias Hübinette har den senaste veckan figurerat i svensk media. Detta då han arbetsvägrat och som lärare själv numera skolkar från Karlstads universitet, där han är anställd för att undervisa i kulturmarxistisk raslära (en form av antivit pseduvetenskap som lär icke-vita att hata den ärorika vita rasen). Anledningen till denna skolstrejk är att en skötsam ung man, med bakgrund i bland annat MUF, vill ta del av vänsterextremisten Hübinettes utbildning.

I egenskap av kines vill jag å alla kinesers vägnar starkt ta avstånd från Hübinette. Jag ska nu förklara varför jag och många andra kineser tittar snett på Tobias Hübinette.

Hübinette dömdes i maj 1992 av Uppsala tingsrätt för skadegörelse, sabotage och uppvigling till en månads fängelse. Tre år senare dömdes han igen för en serie politiskt motiverade brott. Bland annat hade han mordhotat ledande sverigedemokrater samt även arbetsgivare och föräldrar till dessa. Han bedömdes av rätten som psykiskt instabil och dömdes till böter. Han närvarade också när AFA stormade Sverigedemokraternas årsmöte och kastade in syra och gatstenar i möteslokalen i Norrköping 1995.

Han har varit misstänkt för ett mord på en 16-årig patriot och har i efterhand nämnt detta och beskrivit hur offret plågsamt mördades i ett hotmejl han skickade. Hübinette har dessutom själv erkänt[2] att han misshandlat omyndiga barn:

Jag började helt enkelt attackera och mer eller mindre misshandla personer som betedde sig rasistiskt i min närhet. Det kunde röra sig om allt från fullfjädrade skinheads, till barn i skolåldern eller äldre herrar och damer.

Utöver de politiska brotten har den labile Hübinette gripits för flera opolitiska mordbränder, bland annat hos sin före detta flickvän och hennes nya partner. Hübinette blev åtalad för mordbrand men dömdes slutligen till framkallande av fara för annan, grovt brott.

År 2007 dömdes Hübinette för att ha hotat en jurist, hällt lacknafta genom hans brevinkast och krossat fönster – dock hos fel person. År 2008 blev han åtalad för olaga hot och genomgick ytterligare en rättspsykiatrisk undersökning då han uppgivit att han smetat ketchup på sina skinkor och fotograferat detta för att lura ett kriminellt mc-gäng.[4]

Hur kan en person som har allt detta på sitt samvete inbilla sig att han moraliskt står över andra laglydiga människor? Hemma i Kina skulle inte det här beteendet tolereras, där skulle en sådan här tragisk figur sättas i läger resten av livet eller tas av daga för samhällets bästa. Att han inte bara tillåts gå fri utan dessutom får titulera sig som professor visar att Sverige verkligen lider av en väldigt svår infektion orsakad av det liberala samhällsviruset.

Hübinette har ursäktat sin ”sjukskrivning” (läs: bidragsfusk/arbetsvägran) med att den 21-årige journalisten Christer Petersson skulle vara en väldigt högerextrem och hemsk nazist. Är det inte konstigt att denne ”nazist” poddar med judar? Sionistjudar till och med![3]

Tobias borde sluta med denna larviga brunsmetning. Mitt råd till Tobias är: Lugna ner dig, gå och ät sushi med ris till efterrätt, spela lite pingis och köp en thaimassage med happy ending.

Och vad du än gör Tobias: Vänligen sluta begå brott! Vi kineser vill inte förknippas med den här typen av beteende, det anstår kanske andra folkgrupper men inte oss.

Jag vill också föreslå till Kristersson-regimen att Tobias kan utvisas hem till Kina om han fortsätter att arbetsvägra. Precis som Moderaterna värdesätter vi hårt arbete i Kina, men vi är bättre på att disciplinera arbetsskygga arbetare än vad herr Kristersson är. ”Arbete ger frihet” och ”den som inte arbetar skall heller inte äta”, är inte för inte populära kinesiska ordspråk.

— Long Phung

Fotnoter:

  • 1. Creol, nr. 1/1996.
  • 2. Svartvitt, nr. 1/1996.
  • 3. Se avsnitt 1 och 2 av podden Christian m.fl. som gästades av den sexfixerade judinnan Katerina Janouch och den prisbelönade extremsionisten Kent Ekeroth.
  • 4. Samhällsmagasinet Avmaskerat har skrivit utförligt om Hübinettes brottslighet i en mycket läsvärd artikel.

Redaktionell anmärkning: Nordfront tackar Long Phung för hans moraliska ställningstagande mot Tobias Hübinette, men vill påpeka att alla människor med asiatiskt utseende inte nödvändigtvis är kineser. Hübinette sägs vara från näst bästa Korea, men det är ju möjligt att postsorteringen i Asien är rörig och att ursprungslandet stämplades fel på Tobias paket. Det är dock bara en teori och hade behövts mer bevis för att man med säkerhet ska kunna klassa honom som kines.