VÅLDTÄKT. En kvinna våldtogs flera gånger i Strängnäs, polisen är förtegen i väntan på utredningen. I närheten av de platser där kvinnan våldtogs ligger två av asylentreprenören Bert Karlssons asylboenden.

Strängnäs

Under natten till söndagen utsattes en kvinna för två fall av överfallsvåldtäkt på Tosterön i Strängnäs. Efter att ha våldtagits av de första gärningsmännen försökte kvinnan att ta sig från platsen då hon blev överfallen av ytterligare våldtäktsmän. Allt ska ha skett inom loppet av en timme i närheten av Tosteröbron.

Polisen vill inte lämna ut vidare uppgifter om fallet och anger som anledning att man tagit hänsyn till den drabbade kvinnan.

— Vi vill genomföra vissa utredningsåtgärder och klargöra vad som har hänt innan vi går ut med det, så att vi pratar om rätt saker. Det är en ganska traumatisk upplevelse för henne, säger Lars Liwenborg på polisen.

I den absoluta närheten av brottsplatsen ligger Hotell Mälarblick som är en del i Bert Karlssons asylimperium, utöver Mälarblick ska det finnas ytterligare ett asylboende i närheten som även det är i Karlssons regi.

Källa:
Kvinna våldtogs två gånger av olika män


  • Publicerad:
    2015-08-24 19:45