SVENSKFIENTLIGHET. Bert Karlsson säger i ett inspelat samtal med en person från Nej till asylboenden i Kungsbacka att han inte anställer svenskar för att vi är lata och inte vill jobba.

När Fredrik från gruppen ”Nej till asylboenden i Kungsbacka” ringer upp kapitalisten Bert Karlsson med frågor kring ett planerat boende för upp till 450 påstådda flyktingar i Kungsbacka, berättar han att han är ”rasist åt det andra hållet” och att han inte anställer svenskar.

— Jag ska tala om en sak för dig. Jag anställer nästan inga svenskar för dom är så jävla lata. Och dom snackar så jävla mycket skit och vill inte jobba. Det är väldigt få svenskar man hittar som vill jobba ordentligt, säger han drygt sex minuter in i klippet.

Bakgrunden till samtalet är att Karlssons bolag Jokarjo, som gör enorma vinster på massinvandringen, inte kommer att få starta ett nytt stort asylboende i Hede då fastighetsägaren fått kalla fötter och dragit sig ur affären.

Bert Karlsson hävdar under samtalet att det inte skulle finnas några som helst problem som kan sammankopplas med något av hans cirka sextio boenden i landet. När Fredrik ifrågasätter detta och undrar om han verkligen menar att deras boenden inte haft problem med våldtäkter avfärdar han det som trams.

– Nej nej, det är ju bara jävla trams. Det är mer våldtäkter, jag kan säga lika mycket våldtäkter, bland svenskar.

Nordfront har dock flera gånger den senaste tiden haft anledning att skriva om bråk, knivdåd och brutala våldtäkter vid hans anläggningar.


  • Publicerad:
    2016-04-05 19:00